ΤΟΠΙΚΑ

Πορίσματα για το χαλάζι του 2021 

πορίσματα-για-το-χαλάζι-του-2021-894934

Τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από τη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε στις 20 Αυγούστου 2021, στις καλλιέργειες των παραγωγών της δημοτικής κοινότητας Ζαγοράς, έστειλε ο ΕΛΓΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου.

Τα πορίσματα είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων παραγωγών έως και την ερχόμενη Παρασκευή 24 Ιουνίου. Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης έως και τις 24 Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι ο πίνακας περιέχει μόνο τα αποτελέσματα των επιτόπιων πραγματογνωμοσυνών που διενήργησαν οι γεωπόνοι εκτιμητές του ΕΛ.ΓΑ. στα αγροτεμάχια, όπως αυτά δηλώθηκαν από τους καλλιεργητές. Δεν εκφράζει την αποζημιώσιμη παραγωγή των ζημιωθέντων αγροτεμαχίων και το ύψος της αποζημίωσης που προκύπτει από αυτή. Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή της αποζημίωσης είναι η εμπρόθεσμη υποβολή από τον παραγωγό δήλωσης καλλιέργειας και η εμπρόθεσμη καταβολή της αντίστοιχης ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου