ΤΟΠΙΚΑ

«Γιατί αυτή η αδιαφορία για το χωριό μας;»

γιατί-αυτή-η-αδιαφορία-για-το-χωριό-μα-902151

Διαμαρτυρία κατοίκων της Συκής για την κατάσταση των αγροτικών δρόμων

Κάτοικοι της Συκής του Δήμου Νοτίου Πηλίου με επιστολή τους στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ διαμαρτύρονται για την κατάσταση του αγροτικού οδικού δικτύου της περιοχής και ζητούν να δρομολογήσει ο Δήμος έργα για την επίλυση του προβλήματος.

Στην επιστολή τους οι κάτοικοι αναφέρουν:

«Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας, γιατί παρά τα δημοσιεύματα μας στο παρελθόν για την αποκατάσταση και συντήρηση των αγροτικών δρόμων, δεν έχει αναληφθεί καμία μέριμνα μέχρι σήμερα από τη δημοτική αρχή. Ολοι σχεδόν οι αγροτικοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοι. Λακκούβες και γούρνες παντού, κλαδιά που εμποδίζουν και ό,τι άλλο μπορεί να δει κάποιος.

Είδαμε δημοσιεύματα στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ την 1/4 και τις 24/4 για εργασίες που έγιναν στο Τρικέρι με ενέργειες του εκεί αντιδημάρχου, για αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων και καλντεριμιών. Επιδοκιμάζουμε τις εργασίες αυτές και τις ενέργειες του αρμόδιου αντιδημάρχου. Μπράβο.

Η Συκή δεν ανήκει στον ίδιο Δήμο; Γιατί αυτή η αδιαφορία για το χωριό μας;

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ας κάνει μία βόλτα στην περιοχή να δει τους δρόμους. Δόξα τω Θεώ, αυτοκίνητα για να κινείται έχει ο Δήμος αρκετά. Ας πάει να δει τον αγροτικό δρόμο προς το λιμανάκι «Σύρτα», εκεί όπου οι ψαράδες του χωριού μας και όχι μόνο «τραβούσαν» και «έδεναν» τις βάρκες τους, εκεί όπου μέχρι και σήμερα συνεχίζουν. Το λιμανάκι έσφυζε από ζωή. Αλλά σήμερα για να πάει κάποιος εκεί, μόνο με τρακτέρ μπορεί».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου