ΤΟΠΙΚΑ

Εικόνες ντροπής στην Αργαλαστή

εικόνες-ντροπής-στην-αργαλαστή-29251

Ο ΧΥΤΑ «επεκτάθηκε»… σε κοινοτικό δρόμο, που καθίσταται απροσπέλαστος

Εικόνες ντροπής στην περιοχή τους, καταγγέλλουν αγανακτισμένοι κάτοικοι της Αργαλαστής. Όπως καταγγέλλουν ο ΧΥΤΑ του χωριού έχει… επεκταθεί σε κοινοτικό δρόμο, από τον οποίο με δυσκολία μπορεί να διέλθει πλέον όχημα, εξαιτίας των σκουπιδιών και των μπάζων.

Σύμφωνα με κατοίκους και όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που έχουν τραβήξει, ο κοινοτικός δρόμος που οδηγεί από τη θέση «Σφαγεία» στον ΧΥΤΑ, έχει γίνει πλέον προέκταση της χωματερής. «Ο δρόμος έχει πλέον κλείσει από τα μπάζα και είναι απροσπέλαστος από τα οχήματα. Κανείς δεν φροντίζει για την αποκομιδή των σκουπιδιών και μπάζων, αντιθέτως ο καθένα πάει και πετάει ό,τι άχρηστο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε πρώτο επίπεδο για τον αποκλεισμό του οδικού δικτύου και επιπλέον για το ίδιο το περιβάλλον. Πρόκειται για έκταση που συνορεύει με τον ΧΥΤΑ και έχει γίνει προέκτασή του», αναφέρουν αγανακτισμένοι με την εικόνα, κάτοικοι της Αργαλαστής.

Σε παρέμβαση που υπογράφει με το ονοματεπώνυμό του, κάτοικος της περιοχής, αναφέρεται και σε απορριμματοφόρο που έχει αφεθεί να σαπίζει στον συγκεκριμένο χώρο. «Πρόκειται για περιουσία του Δήμου για την οποία έχουν πληρώσει οι δημότες. Ο Δήμος όχι μόνο δεν αξιώθηκε να το επισκευάσει, αλλά το έχει παρατήσει στην τύχη του», καταγγέλλει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου