ΤΟΠΙΚΑ

Διαγωνισμός για τον εξοπλισμό γηπέδων 5Χ5

διαγωνισμός-για-τον-εξοπλισμό-γηπέδω-190822

Εργο προϋπολογισμού 476.000 ευρώ δρομολογείται στην περιοχή της Ζαγοράς

Ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια υλικών για δύο γήπεδα 5Χ5 στις θέσεις Κοτρώνι – Αθωνας και Αγιος Δημήτριος, προϋπολογισμού 476.000 ευρώ, προκήρυξε ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις προσφορές τους έως τις 18 Φεβρουαρίου και ο ανάδοχος που θα προκύψει θα υπογράψει σύμβαση εξάμηνης διάρκειας.

Στις δύο θέσεις, πρόκειται να κατασκευαστούν δύο σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου. Μετά την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ζαγοράς με τη συνέργεια της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο δήμος προσθέτει στις αθλητικές υποδομές του δύο γήπεδα ποδοσφαίρου σύγχρονης τεχνολογίας, προσαρμοσμένα στις κλιματικές συνθήκες της περιοχής.

Το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» και προβλέπεται κάθε ένα από τα «δίδυμα» γήπεδα να έχει ποδοσφαιρική επιφάνεια 1.012,00 τ.μ. και να είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της FIFA.

Η δημιουργία των γηπέδων κρίνεται απαραίτητη και αναγκαία καθώς στην περιοχή δεν υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιρικοί χώροι για να καλύψουν τις ανάγκες τόσο της τοπικής κοινωνίας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όσο και για να καλύπτουν τις ανάγκες του ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού τουριστών στην περιοχή κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, οι οποίοι αναζητούν διεξόδους σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

Στα γήπεδα θα τοποθετηθούν συνθετικοί χλοοτάπητες, εστίες, δίχτυα, προβολείς, φωτιστικά στοιχεία και όλα τα υπόλοιπα υλικά ώστε ο αγωνιστικός χώρος να καταστεί λειτουργικός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου