ΤΟΠΙΚΑ

Ζήτησαν άδεια για φοιτητικό πάρτι!

ζήτησαν-άδεια-για-φοιτητικό-πάρτι-535058

Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, μετά από ενάμιση χρόνο… καραντίνας – Απορρίφθηκε το αίτημα από τις πρυτανικές αρχές

Αδεια για πάρτι ζήτησαν φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προ ημερών κι ενώ μέχρι πρότινος ήταν ζητούμενο, εξαιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, ακόμη και τα διά ζώσης εργαστηριακά μαθήματα και κλινικές και φυσικά η εξεταστική των φοιτητών.

Το αίτημα προήλθε από φοιτητές τμημάτων της Λάρισας και φυσικά απορρίφθηκε από τις πρυτανικές αρχές. Εδώ και χρόνια και μετά από επεισόδια και βανδαλισμούς που είχαν καταγραφεί σε πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια φοιτητικών πάρτι, έχει αποφασιστεί η απαγόρευση της διοργάνωσης, αν δεν υπάρχει άδεια των πρυτανικών αρχών.

Σε αυτή τη συγκυρία, λήφθηκαν υπόψη και η υγειονομική κατάσταση και φυσικά οι απαγορεύσεις που ισχύουν και δεν άναψε πράσινο φως.

Μάλιστα, με ανακοίνωσή της η γραμματεία του πρυτανικού συμβουλίου, τονίζει: «Το πρυτανικό συμβούλιο του Π.Θ. υπενθυμίζει και ενημερώνει την πανεπιστημιακή κοινότητα και το ευρύτερο κοινό ότι η διοργάνωση κάθε μορφής ψυχαγωγικής εκδήλωσης («πάρτι») στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, χωρίς σχετική άδεια των οργάνων Διοίκησης του Πανεπιστημίου, απαγορεύεται.

Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διατηρεί και ασκεί όλα τα εκ του νόμου δικαιώματα που αφορούν την υπεράσπιση του δημοσίου χώρου και της ασφάλειας των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας».

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου