ΤΟΠΙΚΑ

«Εργαλεία Κανελλής» στον Βόλο: 30 χρόνια ποιότητας και αξιοπιστίας

εργαλεία-κανελλής-στον-βόλο-30-χρόνια-539025

Γιορτάζουν τις τρεις δεκαετίες ζωής με ολοήμερο… «πάρτι» στο κατάστημα, με παρουσιάσεις εργαλείων, μεγάλες προσφορές και κλήρωση διήμερης διαμονής στο Πήλιο

Τριάντα χρόνια παρουσίας στον χώρο της εμπορίας εργαλείων χειρός και ηλεκτρικών για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη, συμπληρώνει φέτος η βολιώτικη επιχείρηση ΚΑΝΕΛΛΗΣ Δ. ΚΑΙ ΣΒΕΝΤΖΟΥΡΗΣ Β. Ο.Ε. με τη διακριτική επωνυμία «Εργαλεία Κανελλής». Επί τρεις δεκαετίες, η επιχείρηση δεν αντέχει απλώς στον χρόνο… Κυριαρχεί στον χώρο, μέσα από τη συνεργασία της με μεγάλες και ποιοτικές εταιρείες και πορεύεται με ποιότητα και αξιοπιστία για τον κάθε έναν από τους πελάτες της, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Η αυλαία για τα «Εργαλεία Κανελλής» άνοιξε την 1η Ιουλίου 1991. Ήταν μία επιχειρηματική προσπάθεια που αποτόλμησαν ο Γιώργος Κανελλής και ο Παντελής Σβεντζούρης, ενώνοντας την επαγγελματική τους πορεία και συνεχίζοντας και με αυτό τον τρόπο μια φιλία που ξεκίνησε όταν ήταν ακόμα στο στρατό.

Μηχανολόγος μηχανικός σε εργοστάσια ο Γιώργος Κανελλής, σιδηρουργός στο επάγγελμα ο Παντελής Σβεντζούρης, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στα τεχνικά επαγγέλματα και να κάνουν το πρώτο τους επιχειρηματικό βήμα, αποκτώντας κατάστημα με εργαλεία, επί της Γρηγορίου Λαμπράκη.

Γρήγορα απέκτησαν πελατεία και καθιερώθηκαν στον χώρο. Έναν χώρο ιδιαίτερο, ο οποίος απαιτεί γνώσεις, αμεσότητα και συνέπεια. Αυτή ήταν η «συνταγή» που τους ανέδειξε και κράτησε την επιχείρηση «ζωντανή» ακόμη και σε δύσκολες εποχές όπως η οικονομική κρίση που ξέσπασε το 2010.

Στα χνάρια των πατεράδων τους

Τα βήματα των πατεράδων τους παρακολουθούσαν από μικρή ηλικία ο Δημήτρης Κανελλής και ο Βασίλης Σβεντζούρης. Ιδίως τα καλοκαίρια, τα δύο αγόρια τότε, βοηθούσαν στην επιχείρηση των πατεράδων τους και μυούνταν σιγά- σιγά στα μυστικά του χώρου.

Ηταν μάλιστα στο πλευρό τους όταν το 2000 το κατάστημα αναγκαζόταν να αλλάξει έδρα και από τη Γρηγορίου Λαμπράκη, όπου εφαρμόστηκαν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μεταφέρθηκαν στη σημερινή τους έδρα, στην οδό Ελασσόνος 27, στη συνοικία των Παλαιών.

Αλλαγή σκυτάλης

Η αλλαγή γενιάς έγινε την περίοδο 2011- 2012. Τότε είχε μόλις επιστρέψει από την Πάτρα όπου σπούδασε μηχανικός υπολογιστών, ο Δημήτρης Κανελλής και μαζί με τον Βασίλη Σβεντζούρη, αποφάσισαν να πιάσουν το νήμα από εκεί που άφησαν οι πατεράδες τους, συνεχίζοντας τη λειτουργία της επιχείρησης, η οποία αναπτύχθηκε και επεκτάθηκε.

Εγινε επέκταση του καταστήματος, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας περισσότερου ετοιμοπαράδοτου εξοπλισμού, ήρθαν νέες συνεργασίες με επώνυμες και ποιοτικές εταιρείες με στόχο την επίτευξη των καλύτερων τιμών για τους πελάτες και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (www.kanellis.tools) σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής.

Μολονότι η σκυτάλη άλλαξε χέρια μέσα στην οικονομική κρίση, τα «Εργαλεία Κανελλής», στάθηκαν στο ύψος τους, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και εξυπηρετώντας τους πελάτες τους με αμεσότητα και συνέπεια.

Μία επιχείρηση για όλους

«Σήμερα συνεργαζόμαστε με μερικές από τις καλύτερες στον χώρο εταιρείες όπως οι Bosch, Dewalt, Knitex, Unior, Toptul, Imperia, TOROS. Σε εμάς μπορεί να βρει κανείς εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία αέρος κήπου, αγρού, δάσους αλλά και προϊόντα ασφάλειας προσωπικού όπως μάσκες, γάντια, γυαλιά τροχού, φόρμες και κράνη. Και καλύπτουμε από τον ερασιτέχνη μέχρι τον επαγγελματία, για μία δουλειά στο σπίτι ή στο εξοχικό μέχρι και απαιτήσεις σε επαγγελματικό εξοπλισμό σε μεγάλες βιομηχανίες», εξηγεί ο Δημήτρης Κανελλής.

«Τα 30 χρόνια είναι ένα ορόσημο για την επιχείρηση, και ελπίζουμε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και τις επόμενες δεκαετίες. Γνώμονάς μας πάντα παραμένει η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών – συνεργατών μας, η καλές και ποιοτικές συνεργασίες με προμηθεύτριες εταιρείες και το καλό και φιλικό εργασιακό περιβάλλον. Ενώ συνεχώς προσπαθούμε να κρατάμε ενήμερους τους πελάτες μας για οτιδήποτε νέο έρχεται στο χώρο του εργαλείου και που θα κάνει τη δουλειά τους πιο εύκολη», σημειώνει ο ίδιος.

30 χρόνια Εργαλεία Κανελλής για… ό,τι χρειαστείς

Τη συμπλήρωση των τριών δεκαετιών ζωής, τα «Εργαλεία Κανελλής» αποφάσισαν να γιορτάσουν με μεγάλο πάρτι γενεθλίων, την ερχόμενη Πέμπτη 1η Ιουλίου, οπότε και συμπληρώνεται ακριβώς η 30ετία.

Από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, το κατάστημα στην Ελασσόνος 27, θα υποδέχεται φίλους και πελάτες για να γιορτάσουν όλοι μαζί και στις 7 το απόγευμα, θα γίνει η κοπή τους τούρτας.

Το παρών θα δώσουν εκπρόσωποι εταιρειών εργαλείων, οι οποίοι θα κάνουν παρουσίαση προϊόντων, και ταυτόχρονα με αφορμή τα γενέθλια θα γίνουν μεγάλες προσφορές έως και 50% στην αγορά εργαλείων και παράλληλα θα τρέξει διαγωνισμός με δώρο μία διήμερη διαμονή στο Πήλιο, αλλά και κληρώσεις σε 3 εργαλεία της BOSCH.

«Θέλουμε με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας της επιχείρησης να ανταμείψουμε τους πελάτες μας για την προτίμησή τους και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν», σημείωσε ο κ. Κανελλής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου