ΤΟΠΙΚΑ

Στον ανακριτή ο 91χρονος μετά τη μήνυση για απόπειρα βιασμού

στον-ανακριτή-ο-91χρονος-μετά-τη-μήνυση-550295

Απολογήθηκε, μετά την κακουργηματική ποινική δίωξη, και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βιασμού άσκησε η Εισαγγελία Λάρισας σε βάρος του 91χρονου, τον οποίο μήνυσε 45χρονη Βολιώτισσα ότι, παρά τα χρόνια του, αποπειράθηκε να τη βιάσει, ενώ η ίδια βρισκόταν στο σπίτι του, όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Ο 91χρονος, που συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στο σπίτι του σε παρακάρλιο χωριό της Λάρισας, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η 45χρονη από τον Βόλο, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα.

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού, σύμφωνα με το περιεχόμενο της μήνυσης και οδηγήθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 45χρονη από τον Βόλο ήρθε σε επαφή με τον 91χρονο, που ζει σε σπίτι σε παρακάρλιο χωριό του Δήμου Κιλελέρ, καθώς εκείνος μέσω αγγελίας σε εφημερίδα αναζητούσε οικιακή βοηθό. Διαμένει μόνος του και χρειαζόταν γυναίκα για τις δουλειές του σπιτιού.

Η γυναίκα δεν δίστασε παρά την απόσταση που χωρίζει τον Βόλο από το χωριό στη Λάρισα. Φαίνεται ότι είχε ανάγκη να δουλέψει και έτσι δέχθηκε τη θέση.

Δούλεψε την πρώτη ημέρα και την περασμένη Τρίτη ήταν η δεύτερη φορά που θα εργαζόταν στο σπίτι του ηλικιωμένου. Αρχισε να συμμαζεύει την κρεβατοκάμαρα. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε σε αστυνομικούς, έστρωνε το κρεβάτι στο δωμάτιο του 91χρονου, ενώ εκείνος βρισκόταν στο μπάνιο. Ξαφνικά η πόρτα του μπάνιου άνοιξε, ο ηλικιωμένος φέρεται να εμφανίστηκε γυμνός, την πλησίασε από πίσω και την έσπρωξε, ρίχνοντάς τη στο κρεβάτι. Κρατώντας τη στο κρεβάτι με το βάρος του σώματός του, κατηγορείται ότι της σήκωσε τη φούστα και ότι επιχείρησε να της βγάλει το εσώρουχο.

Η 45χρονη ανέφερε ότι έσπρωξε τον ηλικιωμένο και τράπηκε σε φυγή. Σοκαρισμένη όπως δήλωσε, επέστρεψε στον Βόλο και προσέφυγε στην Αστυνομία, προκειμένου να υποβάλει σε βάρος του μήνυση για απόπειρα βιασμού, όπως και έκανε.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου