ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μήνυμα από καρδιάς

μήνυμα-από-καρδιάς-553610

Το δικό της μήνυμα προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων έστειλε με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Βόλου Γεωργία Μποντού – Τοκαλή.

Ηταν μήνυμα καρδιάς από την αντιδήμαρχο Βόλου, η οποία, παρά τα αυξημένα της καθήκοντα στον Δήμο, συνεχίζει να διδάσκει ως φιλόλογος στο δημόσιο σχολείο και να ζει από κοντά τις δυσκολίες και τις αγωνίες των μαθητών.

«Ενα ταξίδι τελείωσε, ένα νέο ξεκίνησε, σήμερα (χθες) πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων. Μια δύσκολη και απρόβλεπτη σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος, γεμάτη όμως από τις γλυκές στιγμές και αναμνήσεις, τους κόπους, τις γνώσεις και τις εμπειρίες όλων των προηγούμενων σχολικών χρονιών.

Σήμερα (χθες) οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ Λυκείου δίνουν την πρώτη μεγάλη μάχη στο στίβο της ζωής με όπλα τις γνώσεις, την ψυχραιμία, τη σωστή κρίση. Ξεκινούν ένα νέο ταξίδι προς τη γνώση.

Αγαπημένοι μου μαθητές, εύχομαι από καρδιάς να πετύχετε τους στόχους σας και τον Σεπτέμβριο να αγκυροβολήσετε στο λιμάνι της καρδιάς σας, στην Πανεπιστημιακή Σχολή των στόχων σας. Αν δεν τα καταφέρετε, να αναζητήσετε άλλα λιμάνια γνώσης και επαγγελματικής κατάρτισης. Η δοκιμασία των εξετάσεων να σας βγάλει νικητές και ώριμους, να είναι η αρχή της νέας σας ζωής», ανέφερε η κ. Μποντού – Τοκαλή.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου