ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στο «ζύγι»

στο-ζύγι-562046

Συνεχίζει να βάζει στο… «ζύγι» την αναγκαιότητα του ποδηλατοδρομίου ο επικεφαλής της α’ ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης, επιχειρηματολογώντας για τη θέση περί «αμφιβόλου χρησιμότητας» της συγκεκριμένης αθλητικής υποδομής.

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, άλλωστε υπήρξε μακρύς διάλογος στη σελίδα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ στο Facebook, κάτω από την ανάρτηση του αρχικού σχολίου και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Θα πούμε μόνο αυτό. Οτι ακόμη και ένα παιδί να προσελκύσει αθλητική υποδομή και να το στρέψει σε υγιή αθλητικά πρότυπα ζωής, είναι κέρδος. Επίσης τα μεγάλα αθλητικά έργα προσελκύουν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, εκτός από προπονήσεις. Σημειωτέον, ότι ο Χρήστος Βολικάκης ξενιτεύτηκε στο Μεξικό γα έναν μήνα για τις προπονήσεις του.

Αντιπαρερχόμαστε και της δημόσιας νουθεσίας του κ. Αποστολάκη, «να μην έχουμε τέτοιες απορίες» και ρωτάμε: Γιατί το ποδηλατοδρόμιο έγινε έργο «αμφιβόλου χρησιμότητας» λίγες ημέρες αφότου ανακοινώθηκε ότι υπογράφεται προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου και Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού;

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου