ΤΟΠΙΚΑ

Ενιαία δημοπρασία τριών καταστημάτων στο πάρκινγκ της Φιλελλήνων

ενιαία-δημοπρασία-τριών-καταστημάτω-571847

Σε ενιαία δημοπρασία βγαίνουν τα τρία καταστήματα που βρίσκονται στο ισόγειο του πολυώροφου πάρκινγκ της οδού Φιλελλήνων, με απόφαση της οικονομικής επιτροπής που συνεδρίασε χθες.

Το θέμα είχε απασχολήσει και την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με τη δημοτική αρχή να υποστηρίζει ότι έχει δεχθεί οχλήσεις από πιθανούς ενοικιαστές ότι οι χώροι μεμονωμένοι είναι μικροί και άρα μη αξιοποιήσιμοι και στελέχη της αντιπολίτευσης να αφήνουν αιχμές για μεγαλοεπενδυτές που θα εκμεταλλευτούν τον χώρο.

Στη συνεδρίασή της η οικονομική επιτροπή αποφάσισε να βγάλει σε δημοπράτηση τα τρία καταστήματα ως ενιαίο σύνολο. Πρόκειται για τρεις χώρους, τον Ε1 εμβαδού 252,35 τ.μ., τον Ε2 εμβαδού 250,28 τ.μ. και τον Ε3 εμβαδού 86,15τ.μ.

Η δημοπρασία θα είναι φανερή και προφορική και θα διενεργηθεί στο πρώην Δημαρχιακό Κατάστημα Ν. Ιωνίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε περίπτωση που η δημοπρασία είναι άγονη, θα διεξαχθεί επαναληπτική με τους ίδιους όρους και στον ίδιο χώρο. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 12 χρόνια με δυνατότητα παράτασης τεσσάρων ετών και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου