ΤΟΠΙΚΑ

Πέτρα εκσφενδονίστηκε σε αυτοκίνητο εν κινήσει στον Βόλο

πέτρα-εκσφενδονίστηκε-σε-αυτοκίνητο-752143

Αποζημιώσεις ενέκρινε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Βόλου

Τα χειρότερα απέφυγε οδηγός –«τέρας» ψυχραιμίας, όταν ενώ βρισκόταν σε κίνηση με το αυτοκίνητό της, πέτρα εκσφενδονίστηκε και πέτυχε το παράθυρο του οχήματος ακριβώς πίσω από την πλάτη της.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο κατά τη διάρκεια χορτοκοπτικών εργασιών στη νησίδα της Αναλήψεως. Η οδηγός περνούσε από τη διασταύρωση με την οδό Δεληγιώργη, όταν η πέτρα εκσφενδονίστηκε κατά την κοπή χόρτων και χτύπησε σπάζοντας το πίσω αριστερό παράθυρο του αυτοκινήτου μάρκας VW POLO.

Η οδηγός σοκαρισμένη ακινητοποίησε το αυτοκίνητο στην άκρη του οδοστρώματος προκειμένου να διαπιστώσει τι συνέβη. Ευτυχώς η ίδια δεν τραυματίστηκε, ενώ χάρη στην ψυχραιμία της αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Για το συμβάν κατέθεσε αίτηση στον Δήμο Βόλου προκειμένου να αποζημιωθεί για τις υλικές ζημιές που υπέστη το όχημά της. Στη χθεσινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής αποφασίστηκε εξωδικαστικός συμβιβασμός για το ποσό των 81,90 ευρώ προκειμένου να αποκατασταθεί το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Ο Δήμος Βόλου όμως θα αποζημιώσει με το ποσό των 150 ευρώ και έναν ακόμη ιδιοκτήτη αυτοκινήτου το οποίο υπέστη υλικές ζημιές από την πτώση κλαδιού πλατάνου, στις 15 Ιουνίου στα Ανω Λεχώνια. Από την πτώση του κλαδιού έσπασε ο ηλεκτρικός καθρέφτης από την πλευρά του οδηγού.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου