ΤΟΠΙΚΑ

Βουτιές στην πισίνα σε… θολό τοπίο

βουτιές-στην-πισίνα-σε-θολό-τοπίο-763334

Εγγραφη επίπληξη σε εργαζόμενους από τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Βουτιές στην πισίνα του Κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας σε περιβάλλον με μυρωδιά τσιγάρου… κατήγγειλε αθλούμενος που φαίνεται να έφθασε στα όρια της υπομονής του. Πρόκειται για αθλούμενο ο οποίος καθημερινά προπονείται τα πρωινά στον χώρο του κολυμβητηρίου ως μέλος αθλητικού συλλόγου και το κάνει όπως λέει ο ίδιος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για λόγους υγείας.

Σύμφωνα με τον αθλούμενο πέραν των υπολοίπων προβλημάτων που εντοπίζονται στο κολυμβητήριο και ειδικά στους χώρους των αποδυτηρίων όπου υπάρχει υγρασία και κατεστραμμένες βρύσες, πρόκληση συνιστά πρακτική κάποιων που συγκεντρώνονται στον χώρο των γραφείων και καπνίζουν. «Αφήνουν τα παράθυρα ανοιχτά με αποτέλεσμα όλη η τσιγαρίλα να έρχεται στον χώρο της πισίνας όπου εμείς αθλούμαστε. Πηγαίνουμε να αθληθούμε και μάλιστα για λόγους υγείας. Όχι να μυρίσουμε τους καπνούς των τσιγάρων ορισμένων στους οποίους έχουμε απευθυνθεί και ζητήσαμε να συμμορφωθούν αλλά δεν γίνεται τίποτα», ανέφερε.

Το θέμα τέθηκε σε γνώση του προέδρου του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, Ανδρέα Ζέρβα ο οποίος προχώρησε άμεσα σε έγγραφες παρατηρήσεις προς εργαζόμενους στην αθλητική δομή, υπενθυμίζοντας την ισχύ του αντικαπνιστικού και δη σε χώρους άθλησης όπως είναι το κολυμβητήριο.

Σε ό,τι αφορά στα προβλήματα στο Κολυμβητήριο, αυτά θα διορθωθούν με την έναρξη των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο, οπότε και οι εγκαταστάσεις της Ν. Ιωνίας θα παραμείνουν κλειστές. Οι δώδεκα συνολικά αθλητικοί σύλλογοι θα προπονούνται στο κολυμβητήριο «Ι. Ζηργάνος» του Βόλου στο οποίο μπαίνουν και οι τελευταίες πινελιές αναβάθμισής του.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου