ΤΟΠΙΚΑ

Πάνω σε περίφραξη σταματά ο δρόμος προς Μελανή

πάνω-σε-περίφραξη-σταματά-ο-δρόμος-προ-765673

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Βόλου κατέθεσε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός εναντίον κατοίκου

Το κλείσιμο αγροτικού δρόμου που συνδέει τον κεντρικό δρόμο με την παραλία της Μελανής καταγγέλλει με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία Βόλου ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός.

Σύμφωνα με τον κ. Μιτζικό, η πρόσβαση στην παραλία διακόπτεται από περίφραξη και σιδερένια πόρτα που έχει τοποθετηθεί σχεδόν στο τέλος του δρόμου λίγα μέτρα από την παραλία. Πίσω από την περίφραξη έχει τοποθετηθεί κοντέινερ.

Κάτοικος της περιοχής υποστηρίζει ότι ο δρόμος είναι δικός του. Ωστόσο σε επιτόπια αυτοψία που έκανε ο κ. Μιτζικός με τη συμμετοχή στελεχών της τεχνικής υπηρεσίας και με βάση τους χάρτες της περιοχής, ο δρόμος είναι χαρακτηρισμένος αγροτικός.

Με τη μηνυτήρια αναφορά του ο κ. Μιτζικός ζητεί να εξεταστούν τυχόν ποινικές ευθύνες του ιδιώτη που περίφραξε τον δρόμο.

«Πρόκειται για μία παράνομη περίφραξη και υπόθεση καταπάτησης αγροτικού δρόμου. Εδωσα άμεσα εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε να αποδοθεί στους δημότες ο δρόμος για ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία της Μελανής. Καμία ανοχή», τόνισε ο κ. Μιτζικός.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου