ΤΟΠΙΚΑ

Ελεύθερος ο 32χρονος Βολιώτης με την κοκαΐνη

ελεύθερος-ο-32χρονος-βολιώτης-με-την-κοκ-59653

Ο 32χρονος Βολιώτης οδηγήθηκε χθες ενώπιον του ανακριτή

Ελεύθερος αφέθηκε ο 32χρονος, που έγινε τσακωτός έξω από το σπίτι του για κατοχή ποσότητας κοκαΐνης και χασίς. Σε βάρος του ο εισαγγελέας Βόλου είχε ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και χθες απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή.

Μετά την απολογία του ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Στον δράστη, το ποινικό μητρώο του οποίου είναι λευκό, απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, υποχρεώνεται να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του ενώ ζητήθηκε εγγυοδοσία 1.000 ευρώ.

Οπως είναι γνωστό, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου παρακολουθούσαν για ημέρες τον 32χρονο μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.

Την περασμένη Τρίτη το βράδυ τον έκαναν τσακωτό ακριβώς έξω από το σπίτι του. Ο δράστης μόλις είχε βγει με προφανή σκοπό να διαθέσει στην πιάτσα ποσότητα ναρκωτικών. Ωστόσο δεν κατάφερε να φθάσει στο ραντεβού του…

Αστυνομικοί δεν έχασαν χρόνο και σε σωματικό έλεγχο που του έκαναν βρήκαν πάνω του και κατέσχεσαν 1,40 γραμμάρια κοκαΐνης και ποσότητα χασίς βάρους 4,20 γραμμαρίων. Βρέθηκαν επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 50 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στη μονοκατοικία όπου διαμένει μόνος του. Εκεί βρέθηκαν τρεις συσκευασίες ναρκωτικών με κοκαΐνη συνολικού βάρους 12,6 γραμμαρίων, ποσότητα χασίς βάρους 136,81 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές και χρηματικό ποσό ύψους 1.765 ευρώ το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου