ΑΛΜΥΡΟΣ

Σοκ στον Αλμυρό από τον αιφνίδιο θάνατο 28χρονου

σοκ-στον-αλμυρό-από-τον-αιφνίδιο-θάνατ-61855

Σοκ το πρωί στον Αλμυρό από τον ξαφνικό θάνατο 28χρονου. Το νήμα της ζωής κόπηκε αιφνιδίως για τον νεαρό. Η αστυνομική έρευνα για το τραγικό συμβάν είναι σε πλήρη εξέλιξη και ερευνάται πιθανή συσχέτιση με την υπόθεση με 30χρονο που βρέθηκε σε κώμα μέσα στο αυτοκίνητό του. Με τον 30χρονο και έναν ακόμη 40χρονο είχαν βγει το προηγούμενο βράδυ σε ταβέρνα του Αλμυρού.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Τον νέο άντρα βρήκε στο κρεβάτι του χωρίς τις αισθήσεις του η μητέρα του. Ηταν περίπου στις 8 το πρωί, όταν η τραγική μητέρα άκουσε τον γιο της να βγάζει βρόγχο. Πλησίασε, αλλά ο γιος της δεν είχε αισθήσεις.

Σε κατάσταση σοκ, μάζεψε τα κουράγια της και ειδοποίησε το Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Αμεσα γιατρός έσπευσε στο σπίτι και ο 28χρονος διακομίστηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου όπου δόθηκε αγώνας για να σωθεί η ζωή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός διαπίστωσε βραδυκαρδία. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου.

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες όλων ο 28χρονος κατέληξε, ενώ βρισκόταν στο Κέντρο Υγείας. Απαρηγόρητη η μητέρα του δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πόσο ξαφνικά έχασε τον γιο της, έναν νεαρό άντρα που σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του και ποτέ δεν είχε απασχολήσει για καμία υπόθεση τις αστυνομικές αρχές.

Θρήνος στον Αλμυρό όπου κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο 28χρονος έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή. Απανωτά τα συλλυπητήρια μηνύματα από φίλους και γνωστούς μόλις πληροφορήθηκαν τον ξαφνικό χαμό του. «Μαύρισε» η εικόνα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της συντρόφου του, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τον άνθρωπό της.

Από την Αστυνομία παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του 28χρονου. Παραγγέλθηκε επίσης και τοξικολογική εξέταση.

Σε κώμα 30χρονος

Τίποτα δεν προμήνυε το κακό. Το προηγούμενο βράδυ, ο νεαρός είχε συναντηθεί με τον 40χρονο συνέταιρό του και έναν 30χρονο υπάλληλό τους.

Οι τρεις άνδρες σύμφωνα με πληροφορίες είχαν βγει για σουβλάκια σε ταβέρνα στον Αλμυρό και στη συνέχεια ο καθένας θα επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του.

Από την Αστυνομία ερευνάται το ενδεχόμενο ο ξαφνικός θάνατός του να σχετίζεται με υπόθεση με τον 30χρονο, ο οποίος στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση μέσα στο αυτοκίνητό του, πάνω στον δρόμο (276ο χλμ Αθηνών – Θεσσαλονίκης) σε γέφυρα στη διασταύρωση Βρύναινας.

Το αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό τον 30χρονο που δεν είχε τις αισθήσεις του εντόπισαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας). Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο γραμμάρια ηρωίνης ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης ένα κυνηγετικό όπλο, ένα μαχαίρι μήκους 28 εκατ. και τρία φυσίγγια πολεμικού όπλου. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου σε κωματώδη κατάσταση. Το βράδυ, κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο, μετά από μεγάλη «μάχη» των γιατρών να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 30χρονος φέρεται να επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς ότι το προηγούμενο βράδυ είχε βγει με τον 40χρονο και τον 28χρονο που έχασε τη ζωή του. Όπως φέρεται να είπε, γύρω στα μεσάνυχτα ο καθένας επέστρεψε στο σπίτι του.

Από την Αστυνομία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και σε τι επίπεδο οι δύο υποθέσεις συσχετίζονται μεταξύ τους. Ωστόσο, όπως όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν, ο 28χρονος δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, ούτε και ο νεαρός είχε απασχολήσει ποτέ την αστυνομία για παρόμοια υπόθεση. Προς το παρόν αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του 28χρονου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου