ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Υγειονομικός κίνδυνος

υγειονομικός-κίνδυνος-132324

Υγειονομικός κίνδυνος

Διαμαρτυρίες για παλιά αποθήκη στην οδό Πιπίνου στη συμβολή της με Λαρίσης. Από το εσωτερικό της βγαίνουν ποντίκια με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία. Επιπλέον πρόβλημα εντοπίζεται και από τη στέγη, οι λαμαρίνες της οποίας εκσφενδονίζονται στο οδόστρωμα όταν φυσάει, με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος. Ας υπάρξει μία παρέμβαση.

Στα σκοτάδια

Εξακολουθεί να παραμένει στα σκοτάδια το Αϊδίνι, μετά από εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στους στύλους φωτισμού. Από τις επανειλημμένες οχλήσεις περιοίκων που πληρώνουν για δημοτικό φωτισμό και δημοτικό φωτισμό δεν έχουν, δεν ιδρώνει το… αυτί των συνεργείων. Αντιθέτως σύμφωνα με παράπονο δημότη στην τελευταία του όχληση προς τον ΔΕΔΔΗΕ του έγινε παρατήρηση ότι «δεν μπορεί να κινητοποιηθεί ολόκληρος κρατικός μηχανισμός για μία κολώνα»! Αν υφίσταται κάτι τέτοιο θα πρέπει να ελεγχθεί.

Παιδική χαρά

Τα πρώτα παιχνίδια τοποθετήθηκαν προχθές στην παιδική χαρά στο προαύλιο του Ιερού Ναού της Μεταμόρφωσης που αλλάζει όψη. Με τη λήξη των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας οι λιλιπούτειοι δημότες θα έχουν έναν ακόμη ασφαλή και πιστοποιημένο χώρο για να απολαμβάνουν ξέγνοιαστο παιχνίδι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου