ΤΟΠΙΚΑ

Βόλος: Εψαχναν ερωτική φωλιά στο παλιό βαγόνι και βρήκαν το πτώμα

βόλος-εψαχναν-ερωτική-φωλιά-στο-παλιό-191436

Θρίλερ προχθές Τετάρτη τα ξημερώματα στον χώρο του ΟΣΕ Βόλου. Νεαρό ζευγάρι φοιτητών επιχείρησε να βρει ερωτική φωλιά σε παλιό, χαλασμένο βαγόνι, αλλά ήρθε αντιμέτωπο με φρικτό θέαμα. Μπαίνοντας στο βαγόνι βρήκε πτώμα και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη. Πρόκειται για τη σορό 59χρονου Βολιώτη για τα ακριβή αίτια θανάτου του οποίου παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Το νεαρό ζευγάρι είχε βγει για διασκέδαση την Τρίτη το βράδυ και τα ξημερώματα ήθελαν να χαρούν τις ιδιωτικές τους στιγμές. Μπήκαν μέσα στον χώρο του ΟΣΕ που θα τους εξασφάλιζε προστασία από αδιάκριτα βλέμματα. Ένα παλιό βαγόνι που είδαν θα ήταν η ερωτική τους φωλιά.

Η είσοδος ωστόσο στο βαγόνι μετατράπηκε σε δευτερόλεπτα σε εφιάλτη. Πτώμα βρισκόταν μέσα σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης. Εντρομοι οι δύο σύντροφοι που ένιωσαν πρωταγωνιστές σε ταινία τρόμου πετάχτηκαν έξω από το βαγόνι ουρλιάζοντας.

Οταν το αρχικό σοκ ξεπεράστηκε, οι δύο νέοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στον χώρο τυχαία. Μάλιστα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι του αρέσουν οι περιηγήσεις και οι εξερευνήσεις κι έτσι κάπως βρέθηκε στον χώρο εντοπίζοντας το πτώμα του άντρα.

Επί τόπου έσπευσαν Αστυνομία, ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής. Το πτώμα βρέθηκε στο παλιό εγκαταλελειμμένο βαγόνι στον χώρο του εργοστασίου του ΟΣΕ, στην ΕΕΣΣΤΥ (Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού). Βρισκόταν μάλιστα μέσα στην τουαλέτα του άχρηστου βαγονιού.

Ιατροδικαστής εξέτασε το πτώμα που βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άντρα, καθώς βρέθηκε η αστυνομική του ταυτότητα. Πρόκειται για 59χρονο Βολιώτη, ο οποίος ζούσε μαζί με τα αδέρφια του.

Οπως έγινε γνωστό, από την οικογένεια του 59χρονου δεν είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας που ξεψύχησε κάτω από άγνωστες συνθήκες στο βαγόνι του ΟΣΕ αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και συχνά έφευγε για μεγάλα χρονικά διαστήματα από το σπίτι όπου έμενε μαζί με τα δύο αδέρφια του και έμενε στον δρόμο ως κατ’ επιλογή άστεγος. Η απουσία του τις τελευταίες τρεις τουλάχιστον εβδομάδες δεν προμήνυε κάτι κακό για τους οικείους του.

Ωστόσο απορίας άξιο είναι πώς δεν έγινε αντιληπτή η οσμή από την προχωρημένη σήψη της σορού του άτυχου 59χρονου ούτε καν στους εργαζόμενους του ΟΣΕ. Το σημείο όπου βρίσκεται παροπλισμένο το βαγόνι είναι στην πίσω πλευρά του σταθμού, όπου φυλάσσονται οι παλιές μηχανές και υπάρχει και το εργοστάσιο επισκευής. Μάλιστα η «πλάτη» του βαγονιού είναι από την πλευρά κεντρικού δρόμου. Εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχε οσμή στην περιοχή που να τους κινήσει την περιέργεια, ενώ ανέφεραν ότι το βαγόνι είναι παλιό και παροπλισμένο και δεν υπήρχε κάποιος λόγος να μπει εργαζόμενος μέσα.

Φως στα αίτια του θανάτου του 59χρονου αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής που παραγγέλθηκε.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου