ΤΟΠΙΚΑ

Προκαταρκτική για την υπόθεση με το γάτο που έγινε… πέτρα του σκανδάλου

προκαταρκτική-για-την-υπόθεση-με-το-γά-290133

Προκαταρκτική διέταξε η Εισαγγελία – Ο σύζυγος, που ζήλευε τον γάτο της γυναίκας του, τους φόρτωσε στο αυτοκίνητο για να τους εγκαταλείψει στον δρόμο

«Ζηλεύω το μικρό σου το γατί» τραγουδούσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ερμηνεύοντας το πασίγνωστο «Ενας Τούρκος στο Παρίσι»… Τραγούδι που φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση 66χρονου Βολιώτη, ο οποίος φέρεται να ένιωσε… αντίζηλος με τον γάτο της κατά 23 χρόνια μικρότερης συζύγου του, στον οποίο εκείνη επιδείκνυε προσοχή.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Αποφάσισε να πάρει… δραστικά μέτρα, αλλά η σύζυγός του, που κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του ,τον μήνυσε για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση ζώου. Νωρίτερα φέρεται ότι είχε επιχειρήσει να την εγκαταλείψει μαζί με τον γάτο της στο Πήλιο, «απαγάγοντάς» τους με το αυτοκίνητό του. O ίδιος, όμως, αρνείται τις κατηγορίες. Για την περίπτωση του ζευγαριού, που έφθασε στα δικαστήρια και αλληλομηνύθηκε για τον γάτο πέτρα του σκανδάλου, η Εισαγγελία Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο 66χρονος φαίνεται να ένιωθε παραμελημένος από την 43χρονη σύζυγό του, που μόνη της έγνοια είναι ο γάτος της. Φαίνεται μάλιστα ότι ο γάτος, που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι, αποτέλεσε πολλές φορές αιτία διαπληκτισμών.

Την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα, ο 66χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στην ιστορία. Εβαλε τον γάτο σε κλουβί φροντίζοντας να έχει μέσα κουπάκι με τροφή και νερό και τον πήγε στο αυτοκίνητό του. Ο ίδιος φέρεται ότι άρπαξε και τη σύζυγό του, σπρώχνοντας και τραβώντας τη για να τη βάλει στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την καταγγελία της 43χρονης, απειλούσε ότι… θα τους εγκατέλειπε και τους δύο στο Πήλιο!

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής από το σπίτι τους στην Αλλη Μεριά, η 43χρονη κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να διαφύγει. Ο γάτος, όμως, παρέμεινε στο κλουβί μέσα στο αυτοκίνητο.

Προκαταρκτική από την Εισαγγελία

Η γυναίκα απευθύνθηκε αμέσως στην Αστυνομία. Κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση ζώου και είπε στους αστυνομικούς τα καθέκαστα. Δεν έκρυψε, μάλιστα, την αγωνία της για την τύχη του γάτου.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου εντόπισαν και συνέλαβαν το 66χρονο, ο οποίος είχε ήδη φροντίσει να… ξεφορτωθεί την πέτρα του σκανδάλου. Εγκατέλειψε τον γάτο σε κάποιο σημείο στην Αλλη Μεριά και επέστρεψε στο σπίτι του.

Οταν πληροφορήθηκε τη σε βάρος του μήνυση από τη σύζυγό του υπέβαλε αντιμήνυση για ψευδή καταμήνυση.

Χθες το μεσημέρι το ζευγάρι βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Βόλου, Κάθε πλευρά υποστήριζε τα δικά της. Μάλιστα ο σύζυγος φέρεται να υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι το θύμα της υπόθεσης. Αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι εκείνος δέχεται λεκτική βία από τη σύζυγό του. Από την Εισαγγελία διατάχθηκε προκαταρκτική, η οποία ανατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, που θα αναλάβει να διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση, αναζητώντας αποδεικτικό υλικό.

Αναζητείται ο γάτος

Ηδη από χθες το βράδυ η σύζυγος, μέσω γνωστής φιλοζωικής σελίδας, αναζητεί το κατοικίδιό της. Σε ανάρτησή της περιγράφει το σημείο που πιθανολογεί ότι εγκαταλείφθηκε και έχει ανεβάσει και φωτογραφία του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου