ΤΟΠΙΚΑ

Συγκινητική έκκληση 29χρονου Βολιώτη για να ζήσει

συγκινητική-έκκληση-29χρονου-βολιώτη-γ-334975

Μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ απευθύνει μήνυμα, καθώς μετά το τελευταίο χειρουργείο παρουσίασε επιπλοκή

Την ίδια ώρα που το κύμα αγάπης και αλληλεγγύης για τον μικρό ήρωα Παναγιώτη – Ραφαήλ φουντώνει απ’ άκρη σε άκρη στον Βόλο και σε όλη τη χώρα, ένας ακόμη πολεμιστής της ζωής, ο 29χρονος Βολιώτης Γιάγκος, δίνει τη δική του άνιση μάχη ενάντια σε σπάνια μορφή καρκίνου.

Πρόκειται για τον Ιωάννη (Γιάγκο) – Νικόλαο Παλαμηδά, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο διαγνώστηκε με σπάνια μορφή καρκίνου. Τόσο σπάνια, που είναι μόλις το τρίτο περιστατικό που καταγράφεται στην Ευρώπη και ελπίδες για την αντιμετώπισή του υπάρχουν μόνο σε ειδικό κέντρο θεραπείας στο μακρινό Ισραήλ.

Για δέκα μήνες ο 28χρονος έδινε άνιση μάχη για τη ζωή του και η ελπίδα «έσβηνε» μέρα με τη μέρα, μέχρι που μέσω της Πενθεσίλεια άρχισε και πάλι να ζωντανεύει. Ανέλαβε εκστρατεία για τη συγκέντρωση χρημάτων, μεταξύ των οποίων και η επίδειξη μόδας που είχε διοργανωθεί τον περασμένο Ιούλιο και χάρη στο ποσό που συγκεντρώθηκε ο 29χρονος μπορεί να μην κατάφερε να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στο Ισραήλ, μπόρεσε όμως να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Μόλις πριν μία εβδομάδα επέστρεψε στον Βόλο γεμάτος ελπίδες για τη ζωή, δυστυχώς, όμως, η υγεία του παρουσίασε επιπλοκή και διακομίστηκε εσπευσμένα στο Διαβαλκανικό. Το κόστος της νέας επέμβασης είναι υψηλό και η οικογένειά του αδυνατεί να το καλύψει.

Με επιστολή του μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ο νεαρός Γιάγκος απευθύνει έκκληση για βοήθεια: «Δυστυχώς, δεν πάμε καλά. Διαγνώστηκα με μια πολύ δύσκολη και σπάνια μορφή καρκίνου, διφασικό μεσοθηλίωμα του περιτοναίου. Ξεκίνησαν τα χειρουργεία. Οκτώβριος 2018 χειρουργείο, Δεκέμβριος 2018 χειρουργείο, Ιούνιος 2019 Ισραήλ εξετάσεις, Σεπτέμβρης 2019 χειρουργείο. Σε όλα τα χειρουργεία με HIPEC έγινε αφαίρεση πολλών όγκων, που είχαν δημιουργηθεί ξανά, γιατί ανήκω στις ελάχιστες περιπτώσεις που η κλασική χημειοθεραπεία του συγκεκριμένου τύπου καρκίνου δεν με πιάνει. Λόγω επιπλοκών στο τελευταίο, πολύ δύσκολο, χειρουργείο υποβάλλομαι και σε ακόμα ένα χειρουργείο.
Η κατάσταση της υγείας μου εκτός από δύσκολη και σπάνια είναι και πάρα πολύ οικονομικά απαιτητική, αφού το ταμείο δεν καλύπτει τα έξοδα για Ισραήλ, αλλά και στην Ελλάδα η κάθε επέμβαση που κάνω στοιχίζει περίπου 30.000 €, δεν καλύπτεται από το ταμείο και δυστυχώς δεν γίνεται μία φορά. Μετά τις εγχειρήσεις έρχονται θεραπείες με αρκετά ψηλό κόστος, χημειοθεραπείες, φάρμακα, δίαιτες κ.λπ. Ελπίζουμε στην οικονομική και ηθική συμπαράστασή σας.
Δεν μου αρέσει το γεγονός ότι ζητώ, αλλά χωρίς τη βοήθεια που μας έχετε δείξει δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει μέχρι σήμερα.

Επίσης δεσμεύομαι μόλις δυναμώσω και γίνω καλά να κάνω ένα πάρτι με όλα τα είδη μουσικής για να μπορέσω να σας δείξω το ελάχιστο της ευγνωμοσύνης που σας χρωστώ! Νιώθω πραγματικά συγκινημένος με όλες σας αυτές τις δράσεις και δεν υπάρχει τρόπος να σας το αποδείξω».

Οσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν το απόθεμα της αγάπης τους για τον νεαρό Ιωάννη – Νικόλαο, μπορούν να καταθέσουν το χρηματικό ποσό που επιθυμούν στον Αρ. Λογαριασμού: Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού: 5610-096532-581
Iban GR3101726100005610096532581
Ονοματεπώνυμο ΠΑΛΑΜΗΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου