ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ενοχλημένη

ενοχλημένη-418825

Σφόδρα ενοχλημένη από το παραπολιτικό σχόλιο του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ η βουλευτής Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου απαντά: «Ως βουλευτής Μαγνησίας και υφυπουργός Οικονομικών συμμετείχα στις συναντήσεις των φορέων της περιοχής, με τον τότε αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Φάμελλο, με στόχο την καταγραφή του προβλήματος και την εξεύρεση λύσης. Το γεγονός αυτό μπορούν να επιβεβαιώσουν οι ίδιοι οι φορείς, αφού υπήρξα η μόνη βουλευτής του Νομού, με κυβερνητικό μάλιστα ρόλο, με ενεργό συμμετοχή στις συναντήσεις αυτές και στην προσπάθεια αντιμετώπισης του θέματος.

Οπως ακριβώς έπραττα λοιπόν από την κυβερνητική θέση που κατείχα, συνεχίζω να πράττω από τη θέση της αντιπολίτευσης, αναδεικνύοντας τα προβλήματα του Νομού και παρεμβαίνοντας για την αντιμετώπισή τους. Στο πλαίσιο αυτής ακριβώς της διαδικασίας κατέθεσα την αναφορά στον αρμόδιο υπουργό, ανταποκρινόμενη εκ νέου στο αίτημα ενός φορέα του Νομού μας, του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Τέλος, το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων μού γεννά και μία εύλογη απορία. Δεν γνωρίζουν άραγε οι συντάκτες των παραπολιτικών ότι οι υπουργοί, οποιασδήποτε κυβέρνησης, δεν μπορούν να καταθέτουν αναφορές και ερωτήσεις;».

Α.Σ.: Αλίμονο αν τα αυτονόητα, να ενδιαφέρεται δηλαδή ένας βουλευτής για θέματα του νομού του, γίνουν… ζητούμενα. Αυτονόητη λοιπόν ήταν η συμμετοχή της κυβερνητικής βουλευτού στις συναντήσεις για το θέμα του RDF. Τι αποτέλεσμα είχαν όμως; Και ποια ήταν η ξεκάθαρη θέση της κυβέρνησης γύρω από το θέμα, για το οποίο παρεμβαίνει η βουλευτής με άλλον πλέον ρόλο, περισσότερο «βολικό» ας μας επιτραπεί η έκφραση, από τον προηγούμενο που είχε και δεν της επέτρεπε αναφορές και ερωτήσεις. Οχι βεβαίως ότι δεν μπορούσε να παρέμβει με διαφορετικό τρόπο. Εχουμε άλλωστε συνηθίσει τα «κατόπιν ενεργειών» υπουργών, υφυπουργών και γραμματέων για το… κλείσιμο ραντεβού φορέων στα υπουργεία…

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου