ΜΠΑΣΚΕΤ

«Καλάθια» εθελοντισμού από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων

καλάθια-εθελοντισμού-από-τη-λέσχη-ε-420019

Σαράντα μέλη της απασχολούνται καθημερινά σε τρεις βάρδιες στην υποστήριξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ U18

Καλάθια… εθελοντισμού από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, που δίνει δυναμικό «παρών» σε μία ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση που φιλοξενεί η πόλη, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ U18 που διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις των κλειστών γυμναστηρίων Ν. Ιωνίας και Πορταριάς έως την ερχόμενη Κυριακή 4 Αυγούστου.

Η μεγάλη διοργάνωση ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή με μια εντυπωσιακή τελετή έναρξης στην παραλία του Βόλου, όπου παρέλασαν με τις σημαίες τους οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα. Το αγωνιστικό μέρος ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων δίνει συνεχώς το «παρών» επί 15 και πλέον ώρες καθημερινά στα κλειστά γυμναστήρια όπου διεξάγονται οι αγώνες του πρωταθλήματος.

Σαράντα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας βρίσκονται στο πλευρό των διοργανωτών της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, του Δήμου Βόλου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας στηρίζοντας το οργανωτικό μέρος.

Απασχολούνται στον τομέα της παροχής πρώτων βοηθειών, στον έλεγχο των θεατών, στην ασφάλεια εισόδου – εξόδου από τα κλειστά γυμναστήρια, στην καθοδήγηση των θεατών στις κερκίδες, αλλά και όπου απαιτηθεί κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων.

«Απασχολούμαστε 40 άτομα σε τρεις βάρδιες καθημερινά τόσο στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, όσο και στην Πορταριά, όπου εκεί έχουμε αναλάβει μόνο το κομμάτι της παροχής πρώτων βοηθειών, από τις 8 το πρωί έως τις 11:30 το βράδυ που θα τελειώσει και ο τελευταίος αγώνας», αναφέρει ο εκπρόσωπος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας Βασίλης Ηλιόπουλος.

Και είναι ταυτόχρονα, μαζί με τον κόσμο που γεμίζει τις κερκίδες, ο «έκτος παίκτης» στο πλευρό της Εθνικής μας Ομάδας, πανηγυρίζοντας σε κάθε καλάθι, σε κάθε νίκη. Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο FB ο Βασίλης Ηλιόπουλος ακόμη και κατά τη διάρκεια του αγώνα στέλνοντας παράλληλα μηνύματα ενθάρρυνσης των Ελλήνων παικτών.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου