ΤΟΠΙΚΑ

Ποιοί μπαίνουν στο δημοτικό συμβούλιο Ζαγοράς – Μουρεσίου

ποιοί-μπαίνουν-στο-δημοτικό-συμβούλι-490388

Κλείδωσαν οι θέσεις και πλέον απομένει μόνο το πρόσωπο του δημάρχου

Κλείδωσαν μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της σταυροδοσίας υπέρ υποψηφίων οι 21 δημοτικοί σύμβουλοι, που θα απαρτίζουν το νέο δημοτικό συμβούλιο Ζαγοράς – Μουρεσίου για τη νέα τετραετία. Η σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου είναι πλέον βέβαιη κατά 99% και απομένει μόνο το αποτέλεσμα του β’ γύρου των εκλογών που θα κρίνει το πρόσωπο του δημάρχου, μεταξύ του Παν. Κουτσάφτη και της Μαρίας Σαμαρά. Οποιος από τους δύο χάσει την τελική μάχη θα εκλέξει και έναν σύμβουλο λιγότερο, καθώς την έδρα θα καταλάβει ο ίδιος στο δημοτικό συμβούλιο.

Βάσει του εκλογικού αποτελέσματος της πρώτης Κυριακής, στο νέο δημοτικό συμβούλιο εκλέγονται δέκα δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη του Παν. Κουτσάφτη, πέντε στη Ζαγορά και ισάριθμοι στο Μούρεσι. Οι σταυροί του καθενός είναι μέσα στην παρένθεση. Πρόκειται για τους (από Ζαγορά) Αποστόλη Κοντογιώργο (448), Βασίλη Ρεπανίδη (443), Νικ. Λαμπαδάρη (335), Τάσο Γαρυφάλλου (260) και Δημήτρη Χιώτη (186) και (από Μούρεσι) Κων. Μαργαρίτη (486), Απ. Σουλδάτο (395), Ανέστη Αλτίνη (271), Κων. Βασταρδή (270) και Γιάννη Μούτο (217).

Από την παράταξη της Μαρίας Σαμαρά εκλέγονται (από Ζαγορά) οι Απόστολος Κατσιφός (298), Λάζαρος Σκόρρας (290), Κωνσταντίνος Λάσκος (268), Επαμεινώνδας Νάσιος (238) και Νικόλαος Ευαγγέλου (236) και (από Μούρεσι) οι Γιάννης Βαρελόπουλος (254), Νικ. Λαμπαδάρης (239), Αριστείδης Καλαφάτης (195), Κωνσταντινιά Βαρσάμη (183).

Τέλος, εισιτήριο για το δημοτικό συμβούλιο από πλευράς της ΛΑΣ παίρνουν ο επικεφαλής Βασίλης Τσαπράζης και ο Τριαντάφυλλος Κουρελάς (187).

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου