ΤΟΠΙΚΑ

Υβρεις με φόντο την ανακατασκευή του ΕΑΚ Βόλου

υβρεις-με-φόντο-την-ανακατασκευή-του-ε-537375

Αντάλλαξαν Αποστόλης Γαλάτης και Κώστας Γαργάλας

Υβρεις αντί για ευχές για το Πάσχα αντάλλαξαν στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου Αποστόλης Γαλάτης και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας.

Αφορμή αποτέλεσε η προγραμματική σύμβαση που θα υπογράψει ο Δήμος Βόλου με τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ για την ανακατασκευή του ΕΑΚ.

Για το έργο συντήρησης και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚ Βόλου έχουν εξασφαλιστεί πόροι ύψους 250.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και επιπλέον 600.000 ευρώ μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος». Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 2.150.000 ευρώ, ο διαγωνισμός για το οποίο πρόκειται να βγει σύντομα και το ποσό που τυχόν δεν καλυφθεί μέσω από χρηματοδοτήσεις θα διαθέσει ο δήμος εξ ιδίων πόρων.

Το έργο προβλέπει, αποξήλωση όλων των πλαστικών καθισμάτων της κερκίδας, καθαίρεση των τοίχων, επιχρισμάτων και παραθύρων στο εσωτερικό της κερκίδας. Θα κατασκευαστεί εδαφόπλακα σε όλο το δάπεδο, θα αποκατασταθεί η τοιχοποιία, θα αντικατασταθούν τα παράθυρα και οι πόρτες με νέες αλουμινίου, ενώ θα μπουν και νέα καθίσματα.

Ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας διερωτήθηκε γιατί θα πρέπει να υπογραφτεί προγραμματική σύμβαση για το έργο και δεν το αναλαμβάνει ο δήμος Βόλου.

Θάνος Θεοδώρου: Γιατί ο ΔΟΕΠΑΠ είναι ο ιδιοκτήτης.

Απ. Γαλάτης: Πέντε χρόνια εδώ μέσα δεν έμαθες τίποτα ρε ξεφτίλα.

Κ. Γαργάλας: Πιο ξεφτίλας από εσένα δεν έχω γίνει τα πέντε τελευταία χρόνια που μου έχεις σπάσει να μην πω τι…

Απ. Γαλάτης: Γιατί έχεις;

Κ. Γαργάλας: Εσύ τι λες; Που δεν έχεις πάρει πρέφα τι γίνεται και πετάγεσαι.

Απ. Γαλάτης: Τι λες ρε Καραγκιόζη.

Κ. Γαργάλας: Καραγκιόζης είσαι και φαίνεται.

Απ. Γαλάτης: Εχεις γίνει νούμερο.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου