ΤΟΠΙΚΑ

«Το έκανα σε στιγμή απελπισίας»

το-έκανα-σε-στιγμή-απελπισίας-541930

Είπε απολογούμενος στον ανακριτή ο 38χρονος τσαντάκιας, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος

«Βρέθηκα σε στιγμή απελπισίας και το έκανα. Ημουν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και δεν καταλάβαινα», υποστήριξε χθες στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή Βόλου ο 38χρονος τσαντάκιας, που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στην Κ. Καρτάλη μετά από χολιγουντιανή καταδίωξη.

Ο 38χρονος, που όπως προέκυψε παρακολουθεί πρόγραμμα απεξάρτησης, απασχόλησε για πρώτη φορά τις διωκτικές αρχές για υπόθεση ληστείας, έχει όμως συλληφθεί στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

Μετά την σύλληψή του κι αφού είχε αρπάξει την τσάντα 65χρονης γυναίκας, που κινούνταν πεζή επί της οδού Κουμουνδούρου, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα. Οπως είναι γνωστό, το τελευταίο ήταν το τρίτο «χτύπημα» του δράστη σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών. Είχε προηγηθεί η κλοπή μιας τσάντας 72χρονης στις 14 Απριλίου και αποπειράθηκε να κλέψει μία ακόμη τσάντα, ωστόσο η 64χρονη παθούσα κατάφερε να αντισταθεί.

Της σύλληψής του είχε προηγηθεί χολιγουντιανή καταδίωξη στο κέντρο του Βόλου από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το κόκκινο μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ο ίδιος και ένας ακόμη άντρας, ο οποίος όμως δεν συνελήφθη.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου