ΤΟΠΙΚΑ

Σε ρητή δικάσιμο πρώην σύζυγοι και πεθερά που αλληλομηνύθηκαν

σε-ρητή-δικάσιμο-πρώην-σύζυγοι-και-πεθ-556112

Ολοι μαζί οδηγήθηκαν στο Τμήμα και από εκεί στην Εισαγγελία και παραπέμφθηκαν σε ρητή δικάσιμο

Μπροστά στα αθώα μάτια του μόλις δύο ετών παιδιού τους «πλακώθηκαν» πατέρας με μαμά και πεθερά. Οι τρεις πρωταγωνιστές του ενδοοικογενειακού επεισοδίου φέρονται να αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και ύβρεις, που έφθασαν μέχρι τη χειροδικία πριν και οι τρεις καταλήξουν στο κρατητήριο κι από εκεί στην Εισαγγελία Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Το βίαιο περιστατικό εκτυλίχθηκε προχθές το απόγευμα στο Διμήνι, όταν ο 32χρονος πατέρας πήγε στο σπίτι όπου διέμεναν με την 27χρονη σύζυγό του με την οποία έχουν χωρίσει. Ως ζευγάρι έχουν αποκτήσει ένα παιδί που σήμερα είναι ηλικίας περίπου δύο ετών. Με δικαστική απόφαση ο πατέρας πηγαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και παίρνει το παιδί, την ανατροφή του οποίου έχει αναλάβει η 27χρονη. Η 27χρονη μετά το χωρισμό μένει στο σπίτι με την 45χρονη μητέρα της.

Τη Δευτέρα το απόγευμα, εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγος της 27χρονης προκειμένου να πάρει δικά του πράγματα που είχε αφήσει στο σπίτι και μαζί το παιδί για λίγες ημέρες, όπως προβλέπεται από τη δικαστική απόφαση. Παρούσα ήταν και η μητέρα της πρώην συζύγου του και πρώην πεθερά του η οποία φέρεται να επενέβη για να μην πάρει το παιδί.

Οι σχέσεις του ζευγαριού μετά το διαζύγιο φαίνεται ότι δεν είναι και οι καλύτερες… Γαμπρός και πεθερά άρχιζαν να διαπληκτίζονται έντονα. Μάλιστα σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του πρώην γαμπρού της η 45χρονη, ο 32χρονος έφθασε στο σημείο να χειροδικήσει σε βάρος της, χτυπώντας τη στο πρόσωπο. Σε αυτό το σημείο φέρεται να επενέβη η 27χρονη για να τους χωρίσει, οι τρεις τους όμως συνέχιζαν να φωνάζουν και να εκτοξεύουν ύβρεις και απειλές ο ένας προς τον άλλο.

Επενέβη Αστυνομία, που τους οδήγησε στο Τμήμα, όπου και οι τρεις υπέβαλαν μηνύσεις.

Η πεθερά μήνυσε τον γαμπρό της για εξύβριση, απειλή και απλή σωματική βλάβη. Ο γαμπρός μήνυσε την πεθερά του για εξύβριση, απειλή και παραβίαση δικαστικής απόφασης. Αλλά και η κόρη της 45χρονης μήνυσε τον πρώην σύζυγό της για ενδοοικογενειακή απειλή.

Χθες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Βόλου ο οποίος παρέπεμψε και τους τρεις σε ρητή δικάσιμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου