ΤΟΠΙΚΑ

Επιχείρηση… «σκούπα» στην Αθηνών

επιχείρηση-σκούπα-στην-αθηνών-620254

Συγκεντρώθηκαν δέκα φορτηγά από καλαμιές, χόρτα και σκουπίδια που έφθαναν μέχρι την άσφαλτο

Επιχείρηση… «σκούπα» στην οδό Αθηνών από πολυμελές συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Βόλου. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Πράττο, έγινε επιχείρηση για τον καθαρισμό της Αθηνών, δεξιά και αριστερά του δρόμου, από καλαμιές, χόρτα και σκουπίδια, που έφθαναν να καλύπτουν ακόμη και τμήμα της ασφάλτου.

Το πιο επικίνδυνο ήταν οι καλαμιές που έβγαιναν πάνω στον δρόμο αναγκάζοντας τους οδηγούς να κινούνται πάνω στη διαχωριστική γραμμή για να τις αποφύγουν με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος. «Για την Αθηνών έχουμε δεχθεί δεκάδες παράπονα πολιτών. Ο δρόμος δεν ανήκει στην ευθύνη του Δήμου Βόλου, αποφασίσαμε όμως να προχωρήσουμε στον καθαρισμό του για να μην προκαλούνται προβλήματα στους συνδημότες μας», είπε ο κ. Πράττος.

Ο καθαρισμός έγινε στο τμήμα της Αθηνών από τη στροφή στα φανάρια του Γάτου έως και το ύψος της Φαρίντα. Επί τόπου επιστρατεύτηκαν ένα γκρέιντερ, ένα jcb και ένα bob cut, ενώ υπάλληλοι του Δήμου δεν φρόντιζαν μόνο για την αποκομιδή γεμίζοντας… 10 φορτηγά(!), αλλά και για την εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων πότε από το ένα ρεύμα και πότε από το άλλο, καθώς ο δρόμος δεν μπορούσε να αποκλειστεί τελείως μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες καθαρισμού.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου