ΤΟΠΙΚΑ

Υποδοχή με πανό στον Κώστα Γαργάλα

υποδοχή-με-πανό-στον-κώστα-γαργάλα-646566

Επεφύλαξαν δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου της πλειοψηφίας

«Welcome σύντροφε Γαργάλα» αναγραφόταν στο πανό που αναρτήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου από τον αντιδήμαρχο Χρήστο Στεφόπουλο και τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου Μιχ. Καπουρνιώτη ως υποδοχή στον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο που επέστρεψε στα έδρανα μετά από πολύμηνη αποχή.

Συνολικά 14 δημοτικοί σύμβουλοι των μειοψηφιών απέχουν από τον περασμένο Σεπτέμβριο από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ως ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας μετά τα άγρια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην έδρα του δημοτικού συμβουλίου όταν επιχειρήθηκε να συζητηθεί η λύση και εκκαθάριση της ΔΕΥΑΜΒ.

Προσφάτως, ο ένας εξ αυτών ανακοίνωσε την επιστροφή του στο δημοτικό συμβούλιο και χθες κάθισε ξανά στα έδρανα.

Το πανό αναρτήθηκε και κατέβηκε άμεσα με εντολή του προέδρου Γιώργου Μουλά ο οποίος πάντως αναφέρθηκε στην επιστροφή του δημοτικού συμβούλου και άφησε αιχμές για όσους συνεχίζουν να απέχουν. «Καλωσορίζουμε τον κ. Γαργάλα ο οποίος κατάλαβε το λάθος του. Ας το καταλάβουν κι οι υπόλοιποι που τους εξέλεξε ο λαός και θα πρέπει να επιτελέσουν το έργο τους. Το να φεύγουν δεν τους τιμά. Και ορισμένοι θα ξαναζητήσουν τον σταυρό των δημοτών τον ερχόμενο Μάιο. Δεν θα πρέπει όμως να τύχουν ούτε ενός σταυρού από τη στιγμή που απαξιώνουν το δημοτικό συμβούλιο», είπε ο Γιώργος Μουλάς.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου