ΤΟΠΙΚΑ

Β. Κικίλιας: «Υφάρπαξαν την ψήφο των Ελλήνων και τους κορόιδεψαν στη μούρη»

β-κικίλιας-υφάρπαξαν-την-ψήφο-των-ελλ-689129

Ολομέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για οικονομική, εξωτερική πολιτική και μεταναστευτικό εξαπέλυσε από τον Βόλο o Tομεάρχης της ΝΔ

Πανστρατιά ενόψει των εθνικών εκλογών όποτε κι αν αυτές προκηρυχθούν ζήτησε από τον Βόλο ο Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ.- Βουλευτής Α΄ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες το απόγευμα, στον απόηχο περιοδείας του σε στρατιωτικές μονάδες της Μαγνησίας και λίγο πριν την ομιλία του με θέμα «Η Ελλάδα του 2019», στο ξενοδοχείο Volos Palace. Ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι η Ν.Δ. είναι έτοιμη να δώσει μέχρι τέλους τη μάχη των εκλογών για να αλλάξει σελίδα η χώρα και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Υφάρπαξαν την ψήφο του ελληνικού λαού και μετά τους υπερφορολόγησαν αγρίως και τους δίχασαν λέγοντας ότι εφαρμόζουν ταξική πολιτική. Εμείς είμαστε πατριωτική παράταξη και βλέπουμε το ίδιο όλους τους Ελληνες», σημείωσε ο κ. Κικίλιας τονίζοντας ότι χωρίζει χάος την πολιτική της Ν.Δ. από αυτή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια πρώτος στόχος για τη Ν.Δ. είναι η μείωση της φορολογίας σε όλους τους δείκτες από τον ΕΝΦΙΑ μέχρι την έμμεση φορολογία σε συνδυασμό με την τόνωση της παραγωγικής διαδικασίας μέσα από επενδύσεις σε όλα τα επίπεδα και το άνοιγμα ποιοτικών θέσεων εργασίας που θα κρατήσουν τους νέους για να δημιουργήσουν στον τόπο τους. «Είναι ντροπή να λένε στους νέους ότι το μέλλον που τους προορίζουμε είναι μια σύμβαση εργασίας για 150 και 200 ευρώ. Αποποινικοποιούμε το κέρδος αλλά θα τσακίζουμε όποιον δεν πληροί τις προϋποθέσεις ή παρανομεί», είπε κατηγορηματικά.

Ο ίδιος έθεσε ζήτημα «νέου πατριωτισμού», μιλώντας για το μεταναστευτικό ζήτημα. «Ας ενημερώσει κάποιος τον πρωθυπουργό ότι υπάρχουν σύνορα», είπε χαρακτηρίζοντας ξέφραγο αμπέλι τον Εβρο και ψέγοντας την Κυβέρνηση ότι με το μεταναστευτικό τίναξε στον αέρα την Ελλάδα και την Ευρώπη προκαλώντας θηριώδη κρίση.

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν και για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής. «Στην εξωτερική πολιτική πηγαίνουμε από πολιτική καρπαζιά σε πολιτική καρπαζιά», τόνισε υποστηρίζοντας ότι πλέον ανοίγει τεράστιο ζήτημα με την Αλβανία και επαναλαμβάνοντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι επιβλαβής για τα εθνικά μας συμφέροντα. Μάλιστα άφησε αιχμές κατά της Κυβέρνησης επαναλαμβάνοντας όσα είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης ότι «αντάλλαξε το Σκοπιανό για να μην κόψει συντάξεις». Σχολιάζοντας δε τις χθεσινές δηλώσεις Π. Καμμένου από τη Λάρισα ο οποίος απείλησε με παραίτηση και στη συνέχεια τα «μάζεψε» είπε: «Κορόιδεψαν στη μούρη τους Ελληνες και το ίδιο επιχειρούν και τώρα. Ωστόσο ο κ. Τσίπρας δεν κυβερνά 100 μέρες. Είναι ο μακροβιότερος μνημονιακός Πρωθυπουργός», τόνισε, σημειώνοντας πως στα εθνικά ζητήματα πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις και ότι οι ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δρέπουν τους καρπούς της κοροϊδίας τους μέσα από τις δημοσκοπήσεις.

Για τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που φέρνουν τη Ν.Δ. με σαφές προβάδισμα ανέφερε ότι υπάρχει και η σιωπηρή μερίδα των πολιτών που δεν έχει εκφραστεί και ότι το αποτέλεσμα της κάλπης θα εκπλήξει. Ζήτησε πανστρατιά ενόψει εκλογών και σημείωσε ότι «και αυτοδυναμία να έχουμε όμως θα επιδιώξουμε να διαμορφώσουμε ευρείες συμμαχίες και να προχωρήσουμε σε αλλαγές. Μία από αυτές θα είναι ο εκλογικός Νόμος».

Αναφερόμενος τέλος στην επίσκεψή του σε στρατιωτικές μονάδες της περιοχής δήλωσε υπερήφανος για τους άνδρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων ενώ για τη συνεκπαίδευση Ελλήνων και Αμερικανών στο Στεφανοβίκειο επεσήμανε ότι η Ν.Δ. είναι σταθερή στις θέσεις της υπέρ των συμμαχιών υπό την προϋπόθεση να κερδίζει ο ελληνικός λαός.

Ως καλό φίλο και νέο πολιτικό που έχει δώσει διαπιστευτήρια τόσο στον αθλητισμό όσο και από τη θέση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, καλωσόρισε στον νομό τον κ. Κικίλια, ο Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος. Ο κ. Μπουκώρος ενόψει του 12ου Συνεδρίου της Ν.Δ. που ξεκινά σήμερα τόνισε ότι «είναι διάχυτη πλέον η εντύπωση ότι οι Ελληνες εναποθέτουν τις ελπίδες τους στη Ν.Δ. Είναι ο τελευταίος σταθμός πριν τη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση, η οποία θα οδηγήσει στην αλλαγή σελίδας και στην αλλαγή της πορείας της χώρας μας, που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη οι Ελληνες».

Τον κ. Κικίλια προλόγισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, Δήμος Νταόπουλος, και τόνισε ότι «η χώρα περιμένει μία νέα κυβέρνηση με ρεαλιστικές λύσεις και ριζοσπαστικές ιδέες».

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου