ΤΟΠΙΚΑ

Τραβούν κουπί για τη «Φλόγα»

τραβούν-κουπί-για-τη-φλόγα-695724

Αύριο από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ το team του Gym Way και Βολιώτες κωπηλατούν για τη στήριξη της «Φλόγας»

Ο πρώτος φιλανθρωπικός μαραθώνιος κωπηλατικού εργομέτρου θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στον Αγιο Νικόλαο. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία των γυμναστηρίων Gym Way, που επέλεξαν αυτόν τον τρόπο για να ενισχύσουν τους σκοπούς της «Φλόγας».

Από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ στα επτά κωπηλατικά εργόμετρα που θα στηθούν κάτω από τέντες απέναντι από την πλατεία του Αγίου Νικολάου το team του Gym Way, μεταξύ των οποίων και τρεις πρωταθλητές κωπηλασίας, θα συμβουλεύει, θα καθοδηγεί και θα επιβλέπει τους συμμετέχοντες στον ξεχωριστό κωπηλατικό αγώνα στη… στεριά, που στόχο έχει να κρατήσει άσβεστη για 12 συνεχόμενες ώρες τη «Φλόγα», στηρίζοντας με την προσπάθειά τους τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες και τον αγώνα τους για την ίδια τη ζωή.

Τι προβλέπει όμως ο κωπηλατικός μαραθώνιος για τη «Φλόγα»; Στον μαραθώνιο μπορεί να λάβει μέρος όποιος θέλει, είτε είναι ασκούμενος είτε όχι. Μπορεί να κωπηλατήσει από δέκα λεπτά και για όσο επιθυμεί, ακόμη και μία ώρα πάνω στα επαγγελματικά κωπηλατικά εργόμετρα, γράφοντας χιλιόμετρα υπέρ του Συλλόγου «Φλόγα». Τους κωπηλάτες για τη ζωή θα επιβλέπει η ομάδα του Gym Way, μεταξύ των οποίων πρωταθλητές του αθλήματος, όπως οι Βαγγέλης Κουλορίζος, Θανάσης Κοντογιάννης και Μανώλης Μπλιάγκος.

Οι συμμετέχοντας θα τραβούν… κουπί υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη των γυμναστών. Στόχος είναι τα κωπηλατικά να γράφουν… χιλιόμετρα για 12 ώρες non stop, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Οποιος θέλει να συμμετέχει θα καταβάλλει ποσό τριών ευρώ. Το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές θα διατεθούν στον Σύλλογο «Φλόγα», εκπρόσωποι του οποίου θα βρίσκονται στον χώρο και θα διαθέτουν και stand μέσα από το οποίο θα πωλούν διάφορα είδη για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

Ηδη οι περισσότερες θέσεις έχουν κλείσει από ενδιαφερόμενους να κωπηλατήσουν και να στείλουν μήνυμα αγάπης προς τα παιδιά που δίνουν την πιο δύσκολη μάχη, αυτή για τη ζωή τους στην πιο τρυφερή ηλικία. Οσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν και σήμερα on line στο www.rowforfloga.gr.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου