ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αυτό που μένει είναι η αγάπη

αυτό-που-μένει-είναι-η-αγάπη-833071

Συγκινητικά μηνύματα στο FB με αφορμή την αποστράτευσή του έλαβε ο περιφερειακός διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας Γιάννης Τόλιας. Μεταξύ αυτών και το μήνυμα της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη, η οποία έσπευσε να τον ευχαριστήσει και προσωπικά.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση απάντησε μέσω τρίτου προσώπου ο κ. Τόλιας (ο ίδιος δεν διαθέτει FB) και η απάντηση έκανε τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για τα καλά σας λόγια, για λόγια σας που άγγιξαν την ψυχή και την καρδιά μου και που πραγματικά με συγκίνησαν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Τα αστέρια έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που μένει είναι η αγάπη του κόσμου.

Πάντα έλεγα όταν θα ερχόταν αυτή η μέρα της αποστρατείας, γιατί για όλα υπάρχει αρχή και τέλος, ότι θα ήθελα όταν περπατώ στους δρόμους, γιατί δεν θα κρυβόμουν, να με χαιρετάει ο κόσμος. Θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία. Με αφετηρία τη φίλη και άριστη συνεργάτιδα στην προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο της Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη την οποία πραγματικά ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαστήκαμε και με όλους εσάς που απαντήσατε με την αγάπη σας προς το πρόσωπό μου, αισθάνομαι ότι όλα αυτά τα υπηρεσιακά χρόνια βρήκαν ανταπόκριση από τον κόσμο του Βόλου και όχι μόνο από τους συναδέλφους.

Προσπάθησα όλα αυτά τα χρόνια να είμαι κοντά στον πολίτη και στον συνάδελφο, να δίνω λύσεις στα προβλήματα, να μειώσουμε την εγκληματικότητα και να είμαι ειλικρινής και τίμιος απέναντί τους. Αυτός ήμουν και αυτός θα συνεχίσω να είμαι στη νέα μου ζωή. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου και θα είμαι πάντα δίπλα σας».

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου