ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ακρως επικίνδυνος δρόμος

ακρως-επικίνδυνος-δρόμος-838842

Δρόμος που εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής Πλάι της Δημοτικής Ενότητας Ιωλκού διαγράφει τη δική του ιστορία, απειλώντας πλέον τη ζωή των οδηγών που τολμούν να τον διαβούν. Δυστυχώς ο Δήμος αδιαφορεί όχι μόνο για τα προβλήματα της περιοχής, αλλά και για την ασφάλεια των δημοτών.

Η πρώτη κατολίσθηση άρχισε στις 6 Απριλίου 2016. Έγινε μια πρώτη πρόχειρη επισήμανση στους οδηγούς. Ενημερώθηκαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες, η ΔΕΥΑΜΒ και ο εργολάβος του έργου της αποχέτευσης.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2018 τμήμα του δρόμου υποχωρεί και η σήμανση γίνεται πλέον διακριτή, χωρίς όμως να επισημαίνεται ο κίνδυνος περαιτέρω υποχώρησης και για τα διερχόμενα οχήματα και τους επιβάτες τους. Γίνεται επί τόπου σύσκεψη υποτίθεται για να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την επίλυση του προβλήματος και την ασφάλεια των δημοτών.

Σήμερα (φωτό) το πρόβλημα όχι μόνο παραμένει, αλλά οξύνεται με περαιτέρω μείωση του οδοστρώματος, την εξαφάνιση σήμανσης επικινδυνότητας, ενώ ρωγμή εμφανίζεται στο μέσον του εναπομείναντος οδοστρώματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου