ΤΟΠΙΚΑ

Γκολ νίκης στις πανελλαδικές

γκολ-νίκης-στις-πανελλαδικές-827280

Το γκολ της νίκης πέτυχε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις ο Εμμανουήλ Κανδήλας, μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας. Παρακολούθησε τον τομέα μηχανολογίας και την ειδικότητα τεχνικού θερμικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων και κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος από το σχολείο του στις πανελλαδικές εξετάσεις συγκεντρώνοντας 1.783 μόρια.

Ο μεσοεπιθετικός της Α.Ε. Διμηνίου στο α’ τοπικό ερασιτεχνικό, σκόραρε και εκτός γηπέδων και βρίσκεται με το εισιτήριο στο χέρι για την είσοδό του στο ΤΕΙ Λάρισας, προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές τους στον τομέα των μηχανολόγων.

Παίζει ποδόσφαιρο από την ηλικία των επτά. Φέτος, αναγκάστηκε να καθίσει για λίγο στον… πάγκο, προκειμένου να δώσει έμφαση στα διαβάσματά του. «Οι απαιτήσεις ήταν υψηλές. Τόσο του φροντιστηρίου όσο και του προπονητή. Προσπάθησα να ανταπεξέλθω όσο το δυνατό καλύτερα και στους δύο τομείς, αν και το τελευταίο διάστημα έδωσα έμφαση στη μελέτη για τις πανελλαδικές», ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Με την ολοκλήρωση των πανελληνίων, ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γήπεδα από τον ερχόμενο Αύγουστο, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου