ΤΟΠΙΚΑ

Παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών και μέλλουσα… φοιτήτρια

παντρεμένη-μητέρα-δύο-παιδιών-και-μέλ-827304

Ούτε οι αυξημένες υποχρεώσεις της οικογένειας, ούτε το νοικοκυριό, απέτρεψαν τη Σταυρούλα Κοταρέλα από το όνειρο… Παρακολούθησε μαθήματα στον τομέα γεωπονίας στο ΕΠΑΛ Βελεστίνου, έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και κατάφερε να συγκεντρώσει 1.479 μόρια, βαθμός που αναμένεται να της δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο για την εισαγωγή της στη σχολή ΤΕΙ που επιθυμεί.

«Θέλω να συνεχίσω τις σπουδές μου», αναφέρει μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, η κ. Κοταρέλα, για την οποία οι πανελλαδικές δεν είχαν μόνο το άγχος των εξετάσεων.

«Επρεπε να κάνω τις δουλειές του σπιτιού, να μαγειρεύω για την οικογένεια, να διαβάζω τα δύο μικρά παιδιά μου, μία κόρη στο Γυμνάσιο κι ένα γιο στο δημοτικό και μετά να αρχίζω τη δική μου μελέτη. Είχα όμως πάντα τη στήριξη του συζύγου μου», επισημαίνει η κ. Κοταρέλα.

Η ίδια είχε όνειρο τις σπουδές. Είχε παρακολουθήσει μάλιστα μαθήματα νοσηλευτικής. Στη συνέχεια όμως άρχισε να δουλεύει, παντρεύτηκε.

«Αποφάσισα να συνεχίσω. Διάλεξα τον τομέα γεωπονίας γιατί με ενδιαφέρει. Είμαι από χωριό, έχω ασχοληθεί με αγροτικές εργασίες και είναι κοντά στα ενδιαφέροντά μου», τονίζει.

Τώρα περιμένει με αγωνία την ανακοίνωση των βάσεων, που θα της εξασφαλίσουν την είσοδο σε σχολή ΤΕΙ, πιθανότατα στην Καρδίτσα ή τη Λάρισα για να συνεχίσει τις σπουδές της.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου