ΤΟΠΙΚΑ

Νυχτερινή καταδίωξη στη Ν. Ιωνία

νυχτερινή-καταδίωξη-στη-ν-ιωνία-831472

Μεταμεσονύκτια καταδίωξη στη Ν. Ιωνία μετά από κλοπή αυτοκινήτου μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του που κατέβηκε να αγοράσει μία τυρόπιτα. Από τα στενά της Ν. Ιωνίας η καταδίωξη συνεχίστηκε στη Λαρίσης και κατέληξε στη Λάρισα. Το αυτοκίνητο βρέθηκε στον Περιφερειακό της γειτονικής πόλης, όχι όμως ο δράστης που έγινε… καπνός!

Σκηνές… χολιγουντιανής δράσης χθες τα ξημερώματα στη Ν. Ιωνία. Ηταν περίπου στις 2 το πρωί, όταν ένας 44χρονος, επιστρέφοντας πιθανότατα από διασκέδαση, σταμάτησε πάνω στην οδό Μαιάνδρου, πριν τα φανάρια που οδηγούν δεξιά στην Ευαγγελίστρια, για να αγοράσει μία τυρόπιτα από κατάστημα fast food που λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Αφησε τα κλειδιά πάνω στη μίζα και τη μηχανή αναμμένη, προσφέροντας έτοιμη… «δουλειά» στον 37χρονο αθίγγανο, που προφανώς παραμόνευε κάπου κοντά στο σημείο.

Τα πάντα εκτυλίχθηκαν με κινηματογραφική ταχύτητα: ο 44χρονος γύρισε την πλάτη του πλησιάζοντας προς το κατάστημα. Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά. Ο 37χρονος δράστης, άνοιξε την πόρτα, μπήκε μέσα, έβαλε πρώτη και εξαφανίστηκε.

Ο ιδιοκτήτης του ΙΧ έμεινε άφωνος, βλέποντας το αυτοκίνητό του να χάνεται στη Ν. Ιωνία μπροστά από τα μάτια του.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, ξεκίνησαν καταδίωξη. Ο οδηγός με το κλεμμένο όχημα βγήκε στη Λαρίσης κι από πίσω ακολουθούσε η ασφάλεια. Η καταδίωξη συνεχίστηκε και στη γειτονική Λάρισα, από αστυνομικούς της περιοχής.

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο στον περιφερειακό της Λάρισας, όχι όμως και ο δράστης που αναζητείται.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου