ΤΟΠΙΚΑ

Ηλεκτρονικές υπογραφές για το Πανθεσσαλικό συγκεντρώνουν Βολιώτες

ηλεκτρονικές-υπογραφές-για-το-πανθεσ-834822

Υπόθεσή τους κάνουν την ανάπτυξη του Πανθεσσαλικού Σταδίου και του αθλητικού τουρισμού, πολίτες του Βόλου. Με ψήφισμα που ανάρτησαν στο Avaaz.org συγκεντρώνουν ηλεκτρονικές υπογραφές για τον εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού Σταδίου με όργανα στίβου. Στόχος είναι οι 100 υπογραφές και ήδη από την πρώτη ημέρα συγκεντρώθηκαν παραπάνω από τις μισές: στους 55 ανέρχεται ο αριθμός όσων ψηφίζουν υπέρ του εξοπλισμού του Πανθεσσαλικού Σταδίου με εξοπλισμό για να αναπτυχθεί και ο στίβος.

Το ψήφισμα απευθύνεται στον υφυπουργό Αθλητισμού, με τον οποίο ο δήμος Βόλου είχε σχεδόν πετύχει συμφωνία για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου στο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονταν με το στυλό στο χέρι για την υπογραφή της παραχώρησης, που πάντως «πάγωσε» κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Μάλιστα στα πλάνα του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, ήταν εφόσον του παραχωρηθεί το Πανθεσσαλικό να προχωρήσει στις διαδικασίες για τον εξοπλισμό του με όργανα στίβου με στόχο να αναπτυχθεί και το συγκεκριμένο δημοφιλές κομμάτι του αθλητισμού που λείπει από την πόλη.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου