ΤΟΠΙΚΑ

Έφυγε ο Λευτέρης Λουκάκης, πρώην γενικός διευθυντής στο Π.Θ.

έφυγε-ο-λευτέρης-λουκάκης-πρώην-γενικ-836311

Υπέκυψε στην αρρώστια του σε ηλικία 74 ετών βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του και την οικογένεια του Πανεπιστημίου

Την τελευταία του πνοή στην Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου νοσηλευόταν, άφησε χθες τα ξημερώματα, ο Λευτέρης Λουκάκης, πρώην Γενικός Διευθυντής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ο Λευτέρης Λουκάκης έφυγε σε ηλικία 74 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και φίλους του, αλλά και τη δεύτερη «οικογένειά» του, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες του επί σειρά ετών από τη θέση του γενικού διευθυντή. Παρακολούθησε και συμμετείχε ενεργά στη «γέννηση» και την ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από το 1985 έως και το 2004 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Ακαδημαϊκοί έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για το υπόδειγμα συζύγου και πατέρα, ευσυνείδητου υπαλλήλου. Τα τελευταία χρόνια έπασχε από πνευμονική ίνωση μια χρόνια εξελισσόμενη αρρώστια. «Ηταν αγωνιστής. Πάλεψε την αρρώστια του με αξιοπρέπεια και ηρωισμό», σχολίασε ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κων. Γουργουλιάνης. Την τελευταία εβδομάδα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην Πνευμονολογική Κλινική. Χθες, πρώτες πρωινές ώρες, άφησε την τελευταία του πνοή.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου και ώρα 5.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράκειας.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου