ΤΟΠΙΚΑ

Επεισόδιο μεταξύ Μ. Καλογήρου και Θ. Θεοδώρου

επεισόδιο-μεταξύ-μ-καλογήρου-και-θ-θεο-839103

Με αφορμή την παρουσία Κ. Γαργάλα στη συνεδρίαση της Ε.Π.Ζ.

Επεισόδιο μεταξύ του εκτελούντα χρέη δημάρχου, Θάνου Θεοδώρου και της αντιδημάρχου Πρασίνου και προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Μίνας Καλογήρου, προκλήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής. Αφορμή για το επεισόδιο, η παρουσία στη συνεδρίαση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Κώστα Γαργάλα.

Ενώ η συνεδρίαση βρισκόταν σε εξέλιξη, ερώτημα του αντιδημάρχου δημοτικών ενοτήτων και μέλους της Επιτροπής, Απ. Μαλαματίνη, άναψε το… φιτίλι.

Απ. Μαλαματίνης: «Ο κ. Γαργάλας τι κάνει εδώ; Σας διόρισαν από την Κυβέρνηση;»

Κ. Γαργάλας: «Είμαι δημοτικός σύμβουλος και έχω δικαίωμα να παρακολουθώ την επιτροπή».

Μίνα Καλογήρου: «Εγώ δεν σχολιάζω».

Θάνος Θεοδώρου: «Αφού δεν σχολιάζετε εσείς κυρία Καλογήρου, θα σχολιάσω εγώ. Ο κ. Γαργάλας δεν είναι μέλος της επιτροπής, δεν έχει κανένα ρόλο να βρίσκεται εδώ και να περάσει έξω».

Μίνα Καλογήρου: «Δεν θα απολογηθώ σε εσάς. Η συνεδρίαση είναι δημόσια και κάθε δημοτικός σύμβουλος και πολίτης έχει δικαίωμα να την παρακολουθεί. Για ελάτε εδώ να δείτε…».

Σε αυτό το σημείο, η κ. Καλογήρου αποχώρησε για λίγο από την αίθουσα φανερά εκνευρισμένη. Επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά για να συνεχίσει με τα θέματα συζήτησης. Στο μεσοδιάστημα, δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, έμπαιναν και έβγαιναν από την αίθουσα συνεδρίασης. Η αναστάτωση μεταφέρθηκε και στους διαδρόμους του Δημαρχείου. Το επεισόδιο φαίνεται να συνεχίστηκε και με τη λήξη της συνεδρίασης, με τους κ.κ. Καλογήρου και Θεοδώρου, να έχουν έντονο διάλογο στην πόρτα του γραφείου του δημάρχου.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου