ΤΟΠΙΚΑ

Το πρόγραμμα αποκομιδής τις αργίες του Πάσχα

το-πρόγραμμα-αποκομιδής-τις-αργίες-το-15311

Ανακοινώθηκε από την Υπηρεσία Καθαριότητας, το πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμμάτων για τις ημέρες του Πάσχα

  • Στο Βόλο, η αποκομιδή από πράσινους και μπλε κάδους θα γίνει κανονικά σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή και αύριο Μεγάλο Σάββατο. Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα θα υπάρχει ένα απορριμματοφόρο το πρωί και ένα το απόγευμα στον κεντρικό τομέα τόσο για την αποκομιδή στους πράσινους και στους μπλε κάδους. Την Τρίτη, θα γίνει κανονικά η αποκομιδή από τους πράσινους κάδους, ενώ η αποκομιδή από τους μπλε θα γίνει με δύο απορριμματοφόρα το πρωί και ένα το απόγευμα, στον κεντρικό ιστό της πόλης.
  • Στη Ν. Ιωνία η αποκομιδή θα γίνει κανονικά σήμερα Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο. Την Κυριακή δεν θα βγουν απορριμματοφόρα. Τη Δευτέρα του Πάσχα θα γίνει κανονικά αποκομιδή απορριμμάτων και υλικών ανακύκλωσης ενώ την Τρίτη θα υπάρχει συνεργείο δύο ατόμων σε επιφυλακή.
  • Στην Αισωνία η αποκομιδή θα γίνει κανονικά σήμερα, Μ. Παρασκευή. Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα η υπηρεσία δεν θα λειτουργήσει. Τη Δευτέρα του Πάσχα ένα απορριμματοφόρο θα κάνει αποκομιδή από την Παραλία- Ελ. Αεροπορίας μέχρι και Ζλατάνου, ενώ την Τρίτη η υπηρεσία θα λειτουργήσει κανονικά.
  • Στη Ν. Αγχίαλο, σήμερα ένα απορριμματοφόρο θα κάνει αποκομιδή από τα σημεία Παραλία – Αγορά – Εκκλησία – Εμμανουηλίδου – Εθνική Οδός – Μικροθήβες – Αϊδίνι και ένα από τους οικισμούς Κόκκινα – Χρ. Ακτή- Μ. Βελανιδιά- Αγιος Γεώργιος- Μάραθος – Κριθαριά. Το Μ. Σάββατο ένα απορριμματοφόρο θα κάνει αποκομιδή από Παραλία – Ελ. Αεροπορίας μέχρι και Ζλατάνου και από Παρασκευοπούλου μέχρι και Αχιλλέως. Την Κυριακή του Πάσχα η υπηρεσία δεν θα λειτουργήσει. Τη Δευτέρα του Πάσχα θα γίνει αποκομιδή σε Παραλία – Αγορά – Εκκλησία – Εμμανουηλίδου – Εθνική Οδός – Μικροθήβες – Αϊδίνι και στους οικισμούς Κόκκινα – Χρ. Ακτή – Μ. Βελανιδιά – Αγιος Γεώργιος – Μάραθος – Κριθαριά. Την Τρίτη ένα απορριμματοφόρο θα κάνει αποκομιδή από τα σημεία Παραλία – Αγορά – Δώδεκα – Στούπι – Αλωνάκι – Δημητριάδα- Λόγγος- Αγιος Παντελεήμονας.
  • Στην Αγριά, η αποκομιδή από τους πράσινους κάδους θα γίνει το Μεγάλο Σάββατο και τη Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη θα υπάρχει συνεργείο δύο ατόμων σε επιφυλακή. Το ίδιο θα ισχύσει και στην Αρτέμιδα.
  • Στην Πορταριά η αποκομιδή το Μεγάλο Σάββατο θα γίνει στα καλντερίμια, Πορταριά, Μακρινίτσα, Αλλη Μεριά, Ανω Βόλο, Ανακασιά, Αγ. Ονούφριο και Καραγάτς με τρία απορριμματοφόρα. Τη Δευτέρα του Πάσχα θα γίνει αποκομιδή από καλντερίμια, Πορταριά, Μακρινίτσα, Αλλη Μεριά και σε Ανω Βόλο, Ανακασιά, Αγ. Ονούφριο και Καραγάτς με τρία απορριμματοφόρα, ενώ την Τρίτη θα υπάρχει συνεργείο δύο ατόμων σε επιφυλακή.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου