ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγές σε ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ και ΑΝΕΒΟ

αλλαγές-σε-κεκπα-διεκ-και-ανεβο-49658

Αλλαγή σκυτάλης από 1η Απριλίου σε αντιδημαρχία δημοτικών ενοτήτων και ΣΥΔΙΣΑ

Αλλαγή σκυτάλης σε νομικά πρόσωπα του δήμου Βόλου. Καθήκοντα στη θέση της προέδρου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ αναλαμβάνει η Δέσποινα Κότογλου και στη θέση της προέδρου της ΑΝΕΒΟ, η Σοφία Χάλαρη, οι οποίες παραλαμβάνουν τα ηνία από τη Νατάσσα Μορφογιάννη και τον Ανδρέα Ζέρβα αντίστοιχα.

Ο κ. Ζέρβας, μπαίνει στη θέση του αντιπροέδρου στην ΑΝΕΒΟ, που κατείχε ο Αποστόλης Γαλάτης, ο οποίος παραιτήθηκε από το συγκεκριμένο αξίωμα.

Τις αλλαγές στα δύο νομικά πρόσωπα ενέκρινε στη χθεσινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Βόλου.

Πρόκειται για δύο από τις αλλαγές που έχουν γίνει και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως την Παρασκευή 1η Απριλίου, με στόχο να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους δημοτικούς συμβούλους να δοκιμαστούν σε θέσεις ευθύνης, όπως άλλωστε έχει πει κατ’ επανάληψη ο αιρετός δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Το… ανακάτεμα της τράπουλας ξεκίνησε με την τοποθέτηση στη θέση του αντιδημάρχου ανάπτυξης του Αποστόλη Ζαρκάδα – Βεργή, ο οποίος αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Αρη Σαββάκη, συνεχίστηκε στη Διεύθυνση Κοιμητηρίων με το Χρ. Στεφόπουλο να παραλαμβάνει τη σκυτάλη από το Γιώργο Σουίπα και επεκτάθηκε στη ΔΕΥΑΜΒ όπου πρόεδρος ορίστηκε ο Αποστόλης Γαλάτης.

Οι αλλαγές αναμένεται να ολοκληρωθούν έως την Πρωταπριλιά με τον ορισμό ως αντιδημάρχου δημοτικών ενοτήτων του Αποστόλη Μαλαματίνη στη θέση του Δημήτρη Λιβογιάννη και του Γιώργου Πράττου στη θέση του Κώστα Γανωτή στο ΣΥΔΙΣΑ.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου