ΤΟΠΙΚΑ

Από το σχολείο στο Νοσοκομείο με κάκωση στον αυχένα

από-το-σχολείο-στο-νοσοκομείο-με-κάκωσ-82825

Μαθήτρια Γυμνασίου που δέχθηκε σπρώξιμο από συμμαθητή της τραυματίστηκε στον αυχένα

Αναστάτωση σε Γυμνάσιο του Βόλου, όπου το παιχνίδι πήρε απρόσμενη τροπή. Μία μαθήτρια τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί κάκωση στον αυχένα.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί, περίπου στις 10:30. Οι μαθητές Γυμνασίου του Βόλου, βρίσκονταν στο προαύλιο, κατά την ώρα του διαλείμματος από τα μαθήματα. Οταν χτύπησε το κουδούνι, οι μαθητές άρχισαν να επιστρέφουν στις αίθουσες διδασκαλίας. Ανάμεσά τους και μία μαθήτρια, η οποία ενώ περπατούσε στο διάδρομο προς τις τάξεις, δέχθηκε σπρώξιμο από συμμαθητή της με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Η μαθήτρια σηκώθηκε κι άρχισε αμέσως να κυνηγά το συμμαθητή της που προφανώς ήθελε να την πειράξει. Μπήκε μέσα στην αίθουσα, κάθισε στο θρανίο, όταν όμως άρχισε το μαθήματα, διαμαρτυρήθηκε ότι δεν αισθανόταν καλά. Είχε έντονη ζαλάδα. Με τη βοήθειά συμμαθήτριας και φίλης της, σχεδόν υποβασταζόμενη πήγε στο γραφείο της Διευθύντριας στην οποία διαμαρτυρήθηκε ότι ζαλίζεται έντονα. Από το σχολείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη μαθήτρια και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ παράλληλα η διευθύντρια φρόντισε να ενημερώσει τους γονείς.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, διαγνώστηκε κάκωση στον αυχένα της μαθήτρια η οποία εισήχθη και νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου