ΤΟΠΙΚΑ

Κλειστός από χθες ο δρόμος από Αγριά προς Βόλο

κλειστός-από-χθες-ο-δρόμος-από-αγριά-πρ-85171

Οδοφράγματα στα φανάρια του περιφερειακού για τις ανάγκες ολοκλήρωσης του αγωγού αποχέτευσης της ΔΕΥΑΜΒ

Εκλεισε από χθες ο κάτω κλάδος του Πηλίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αγριά προς Βόλο.

Οδοφράγματα με νιου τζέρσεϊ απαγορεύουν τη διέλευση των οχημάτων που κινούνται με κατεύθυνση στο Βόλο, υποχρεώνοντας τους οδηγούς να ακολουθήσουν τη διαδρομή μέσω περιφερειακού. Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στο ρεύμα από Βόλο προς Αγριά.

Ο δρόμος από Αγριά προς Βόλο, σταματά στα Αστέρια, στα φανάρια του περιφερειακού. Θα παραμείνει κλειστός έως 24 Μαρτίου. Στο τμήμα του Βόλου που έχει αποκλειστεί από την κυκλοφορία, γίνονται εργασίες κατασκευής του αγωγού που θα συνδέσει το αποχετευτικό δίκτυο της Αγριάς με το Βιολογικό Καθαρισμό Βόλου. Το έργο είχε ξεκινήσει πέρυσι το Φεβρουάριο, έμεινε όμως ημιτελές καθώς παρουσιάστηκε εμπλοκή για το πέρασμα του αγωγού στο τμήμα μπροστά από την τσιμεντοβιομηχανία.

Ο χρόνος για την παράδοση του δρόμου, καθώς ξεκινούσε η περίοδος του Πάσχα, πίεζε. Το έργο έμεινε ημιτελές και με την υπερπήδηση του εμποδίου, ο εργολάβος επιστρέφει για να ολοκληρώσει τον αγωγό. Μέσω του αγωγού θα συνδεθεί το αποχετευτικό δίκτυο της Αγριάς με το Βιολογικό Καθαρισμό του Βόλου. Πρόκειται για έργο της ΔΕΥΑΜΒ ύψους 12 εκατ. ευρώ που θα συμβάλλει στη θωράκιση του Παγασητικού Κόλπου. Με την ολοκλήρωση του έργου, η Αγριά θα αποκτήσει αποχετευτικό δίκτυο και τα λύματα θα οδηγούνται απευθείας στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού του Βόλου. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν τη συμπλήρωση μήνα και ο δρόμος να τεθεί σε κυκλοφορία την 25η Μαρτίου.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου