ΤΟΠΙΚΑ

Νέος αντιδήμαρχος δημοτικών κοιμητηρίων

νέος-αντιδήμαρχος-δημοτικών-κοιμητη-85389

Στη θέση του Γ. Σουίπα, ο Χρήστος Στεφόπουλος – Αναμένονται και νέες αλλαγές το επόμενο διάστημα

Χρέη αντιδημάρχου Δημοτικών Κοιμητηρίων αναλαμβάνει επισήμως από σήμερα, ο κ. Χρήστος Στεφόπουλος. Η απόφαση για τον ορισμό του κ. Στεφόπουλου στη θέση του κ. Γιώργου Σουίπα, υπογράφηκε από τον ασκούντα χρέη δημάρχου, Θάνο Θεοδώρου και αναρτήθηκε χθες στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Είναι μία από τις αλλαγές που γίνονται σε επίπεδο αντιδημαρχιών και Προέδρων Νομικών Προσώπων, τις οποίες είχε ανακοινώσει ο αιρετός δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να δοκιμαστούν σε θέσεις ευθύνης το σύνολο των δημοτικών συμβούλων.

Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναρτήθηκε χθες και η απόφαση αντικατάστασης του κ. Αρη Σαββάκη στην αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Διαχείρισης ΣΕΣ, από το δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας, Απόστολο Ζαρκάδα – Βεργή, που είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες. Οπως είναι γνωστό, ο κ. Σαββάκης έχει εκδηλώσει την πρόθεση να κατέλθει υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, στις εκλογές που θα γίνουν το ερχόμενο φθινόπωρο. Οι κ.κ. Στεφόπουλος και Ζαρκάδας – Βεργής, αναλαμβάνουν επισήμως από σήμερα καθήκοντα στις αντιδημαρχίες. Η θέση του κ. Στεφόπουλου, όπως αναγράφεται στην απόφαση είναι άμισθη.

Εχει προηγηθεί ο ορισμός του κ. Αποστόλη Γαλάτη στη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ, ενώ αναμένονται κι άλλες αλλαγές ακόμη και «καραμπόλες» μεταξύ αντιδημαρχιών σε επί- πεδο δήμου Βόλου.

Προς αξιοποίηση σε θέσεις ευθύνης, εμφανίζονται οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Πράττος, Αποστόλης Μαλαματίνης, Σοφία Χάλαρη και Δέσποινα Κότογλου. Αντικαταστάτης από τους κόλπους της πλειοψηφίας αναζητείται για τη θέση του Προέδρου της ΑΝΕΒΟ, καθώς ο κ. Ανδρέας Ζέρβας, κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Σημειώνεται ότι οι αλλαγές επρόκειτο να ισχύσουν στο σύνολό τους από σήμερα, 1η Μαρτίου, ωστόσο οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, φαίνεται ότι πήγαν πίσω τις αντικαταστάσεις, που θα γίνουν σταδιακά έως και την 1η Απριλίου.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου