ΤΟΠΙΚΑ

Τριπλάσιες αιτήσεις εκπαιδευτικών στα 14 Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας

τριπλάσιες-αιτήσεις-εκπαιδευτικών-σ-88181

Χρειάζονται 35 καθηγητές και ήδη τις αιτήσεις τους κατέθεσαν 149 – Παράταση υποβολής αιτήσεων έως τη Δευτέρα

Τριπλάσιος και πλέον αριθμός αιτήσεων από εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στα κέντρα ενισχυτικής διδασκαλίας στα Γυμνάσια της Μαγνησίας, κατατέθηκε έως και χθες στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών προκειμένου να στελεχώσουν τα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στα Γυμνάσια της Μαγνησίας, παρατείνεται για μία ακόμη ημέρα και θα γίνεται έως τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, στις 2 το μεσημέρι.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Οπως είναι γνωστό, στη Μαγνησία έχουν δημιουργηθεί 14 σχολικά κέντρα ενισχυτικής διδασκαλίας.

Συγκεκριμένα προβλέπονται ΣΚΕΔ στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου, στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου, στον Αλμυρό, τη Ν. Αγχίαλο, το Βελεστίνο, στα Λεχώνια, στις Μηλιές, τα Κανάλια, στη Ζαγορά, στη Σκιάθο, δύο στη Σκόπελο και στην Αλόννησο.

Για τη στελέχωσή τους, προκειμένου να ενισχυθούν στα σχολικά μαθήματα μαθητές με χαμηλές βαθμολογικές επιδόσεις, απαιτείται η πρόσληψη 13 φιλολόγων, 13 μαθηματικών, 5 φυσικών και 4 χημικών. Εως και χθες και μέσα σε διάστημα τριών ημερών, 149 εκπαιδευτικοί κατέθεσαν τις αιτήσεις τους.

Η ροή των αιτήσεων ήταν μεγάλη από την πρώτη ημέρα οπότε και τα χαρτιά τους κατέθεσαν 39 εκπαιδευτικοί, την επόμενη ημέρα από τα γραφεία της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας πέρασαν 63 και χθες, κατατέθηκαν επιπλέον 47 αιτήσεις.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου