ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε και παραλήφθηκε το γήπεδο στο Πλάι

ολοκληρώθηκε-και-παραλήφθηκε-το-γήπε-90601

Το έργο κόστισε 44.000 ευρώ και ήταν σε εκκρεμότητα από το 2010

Ενα έργο που παρέμεινε σε εκκρεμότητα επί σειρά ετών, ολοκληρώθηκε και παραλήφθηκε προχθές από το δήμο Βόλου. Πρόκειται για το γήπεδο ποδοσφαίρου στο «Πλάι», που θα αποτελέσει ένα ζωτικό χώρο για την άθληση της νεολαίας της περιοχής.

Οι εργασίες για τη διαμόρφωση του γηπέδου και την κατασκευή κτιρίου με αποδυτήρια που έχει προοπτική και για την εγκατάσταση αναψυκτηρίου, ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο. Προχθές, επιτροπή αποτελούμενη από τον πολιτικό μηχανικό Σωτήρη Δεδούση, το δημοτικό σύμβουλο Βόλου, Ανδρέα Ζέρβα και τον ηλεκτρολόγο μηχανικό Αλέξανδρο Παπαγεωργίου, παρέλαβαν το έργο.

Το γήπεδο στο «Πλάι» παρέμενε σε εκκρεμότητα από το 2010 καθώς ο αρχικός προϋπολογισμός ήταν περίπου 12.000 ευρώ, ποσό που δεν επαρκούσε για τη δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου.

Εγινε συμπληρωματική σύμβαση εργασιών και το 2013 αποφασίστηκε να διατεθούν επιπλέον πόροι από τα δημοτικά ταμεία ύψους 45.000 ευρώ.

Εγινε δημοπρασία, το συμφωνητικό υπογράφτηκε το Μάρτιο του 2014 οπότε και ξεκίνησαν οι εργασίες. Στις 30 Νοεμβρίου το έργο ολοκληρώθηκε και προ διημέρου, παραλήφθηκε προκειμένου να αποδοθεί στην τοπική κοινωνία.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα έργο συνολικού ύψους 44.080,04 ευρώ.

Η δημιουργία του γηπέδου ήταν πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας αλλά και των τοπικών αθλητικών σωματείων που δεν είχαν ένα σύγχρονο χώρο άθλησης και έκαναν προπονήσεις σε χώρους ακατάλληλους.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου