ΤΟΠΙΚΑ

Τέλης Δουλόπουλος: Μηνύει Αχ. Μπέο και Θ. Θεοδώρου

τέλης-δουλόπουλος-μηνύει-αχ-μπέο-και-θ-105185

Για τα χθεσινά επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, πρόκειται να καταθέσει ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη Βόλου», Τέλης Δουλόπουλος, εναντίον του αιρετού δημάρχου Βόλου, Αχ. Μπέου και του εκτελούντα χρέη δημάρχου, Θάνου Θεοδώρου.

Ο κ. Δουλόπουλος θα κινηθεί κατά όσων με υβριστικούς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκαν εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό απατεώνα» και «λαμόγιο». «Επί 18 χρόνια οι Βολιώτες με τιμούν με την ψήφο τους. Δεν μπορώ να αφήσω αυτούς τους χαρακτηρισμούς αναπάντητους. Να πούνε στα δικαστήρια πότε εξαπάτησα τον κόσμο, αν έταξα κάτι και δεν το έκανα.

Τι εννοούν οι ποιητές, με τις εκφράσεις πολιτικός απατεώνας και λαμόγιο;», ανέφερε μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο Τέλης Δουλόπουλος. Τα αίματα στη συνεδρίαση άναψαν, όταν στη διάρκειά της, ο Τέλης Δουλόπουλος δείχνοντας τον Αχιλλέα Μπέο ρώτησε «ποιος είναι ο κύριος;». «Τότε άρχισαν όλοι μαζί οι Μουτζαχεντίν να μου επιτίθενται», είπε ο κ. Δουλόπουλος αναφερόμενος στις αντιδράσεις των συμβούλων της πλειοψηφίας που ήταν σφοδρότατες.

«Πρώτη μέρα στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και να υπάρχει τέτοια ένταση. Δεν υπάρχει από την πλευρά μου κακόβουλη διάθεση απέναντι στη δημοτική αρχή, αλλά οι χαρακτηρισμοί δεν θα μείνουν αναπάντητοι», ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος της Δύναμης Βόλου. Στάθηκε δε, ιδιαίτερα στο σιντριβάνι στην Πλατεία Ελευθερίας, με αφορμή το οποίο, ο κ. Μπέος τον χαρακτήρισε λαμόγιο και τον ρώτησε πόσο κόστισε.

«Εγώ για το σιντριβάνι είχα κάνει απλώς πρόταση ως αρχιτέκτονας. Δεν είχα καμία ανάμιξη. Αλλωστε ήμουν αντιδήμαρχος Πρασίνου, θέση στην οποία με διαδέχθηκε ο Γιώργος Μουλάς τότε. Το έργο έγινε από τις τεχνικές υπηρεσίες», εξήγησε ο κ. Δουλόπουλος.

Ο ίδιος σημείωσε ότι στην πολιτική του πορεία δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα. «Ο,τι κάνω το κάνω για την οικογένειά μου, τους Βολιώτες και την αξιοπρέπειά μου», υπογράμμισε ο κ. Δουλόπουλος.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου