ΤΟΠΙΚΑ

Γ. Πολύζος και Σ. Σαβελίδης οι νέοι Διευθυντές

γ-πολύζος-και-σ-σαβελίδης-οι-νέοι-διευ-142364

Αναλαμβάνουν καθήκοντα στο τιμόνι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας αντίστοιχα, την 1η Φεβρουαρίου

Αλλαγή σκυτάλης στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, με τους Γιώργο Πολύζο και Σωκράτη Σαβελίδη, αντίστοιχα, να αναλαμβάνουν το τιμόνι για την επόμενη περίοδο. Η ανακοίνωση της μοριοδότησης των υποψηφίων από τη διαδικασία των συνεντεύξεων από την ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, ανέδειξε τους υποψηφίους που έκοψαν πρώτοι το νήμα του τερματισμού και αναλαμβάνουν καθήκοντα στις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Την κ. Θεοδώρα Μητσιάνη στη θέση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, διαδέχεται ο κ. Γιώργος Πολύζος. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μοριοδότησης (τυπικά προσόντα, ψηφοφορία και συνέντευξη), πρώτος έρχεται ο κ. Πολύζος με 36,46 μόρια και αναλαμβάνει χρέη διευθυντή. Ακολουθούν οι κ.κ. Γ. Κίτσιος με 35,33 μόρια, Μερόπη Καζανίδου 34,65 μόρια, Γ. Τέκος 33,70 μόρια, Ιωάννα Λέμα με 33,60 μόρια, Μαρία Ζηρδέλη με 33,50 μόρια, Μελπομένη Τσίγκρα με 33,18 μόρια, Θεοδώρα Μητσιάνη με 32,79 μόρια και Στέφανος Πίος με 30,40 μόρια.

Πρώτος όχι μόνο στη Μαγνησία αλλά σε επίπεδο Θεσσαλίας, αναδείχθηκε σε επίπεδο δευτεροβάθμιας, ο κ. Σωκράτης Σαβελίδης, που αναλαμβάνει το τιμόνι της Διεύθυνσης σε επίπεδο Μαγνησίας. Συγκέντρωσε συνολικά 40,60 μόρια και παίρνει τη σκυτάλη από το σημερινό διευθυντή Γ. Δοδοντσάκη, ο οποίος ήρθε δεύτερος στη διαδικασία με 33,55 μόρια. Ο κ. Θωμάς Καρανίκας συγκέντρωσε 32,20 μόρια και ο Παντελής Πολυχρονόπουλος 26, 17 μόρια.

Από σήμερα, Τετάρτη 20 έως και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου θα γίνεται η κατάθεση ενστάσεων επί του τελικού πίνακα. Στις 25 του μήνα θα εκδικαστούν οι ενστάσεις και θα καταρτιστούν οι νέοι αναμορφωμένοι πίνακες που θα κυρωθούν από τον Υπουργό Παιδείας και δημοσιευτούν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Από 27 έως 29 Ιανουαρίου θα τοποθετηθούν οι νέοι διευθυντές με προτάσεις των συμβουλίων επιλογής και την 1η Φεβρουαρίου αναλαμβάνουν καθήκοντα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου