ΤΟΠΙΚΑ

Κλειστά χθες τα σχολεία πλην Βόλου – Ν. Ιωνίας

κλειστά-χθες-τα-σχολεία-πλην-βόλου-ν-144659

Λόγω χιονιού και παγετού – Σήμερα, νωρίς το πρωί, οι δήμαρχοι θα αποφασίσουν αν και ποια σχολεία θα λειτουργήσουν

Κλειστά παρέμειναν χθες στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι σχολικές μονάδες στη Μαγνησία.Με αποφάσεις δημάρχων τα σχολεία δεν λειτούργησαν λόγω χιονιά.

Συγκεκριμένα, σε επίπεδο Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας δεν λειτούργησαν τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία στους δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου, Ρήγα Φεραίου, Ν. Πηλίου (εκτός από τα Καλά Νερά), στη Γλώσσα Σκοπέλου και του δήμου Αλμυρού των περιοχών Αμαλιάπολης, Ανάβρας, Βρύναινας. Επίσης δεν λειτούργησαν τα σχολεία στις περιφερειακές ενότητες του δήμου Βόλου, πλην του Βόλου και της Ν. Ιωνίας.

Στη Δευτεροβάθμιας κλειστά έμειναν τα σχολεία των δήμων Ζαγοράς – Μουρεσίου, Ν. Πηλίου, Ρ. Φεραίου, στις περιοχές Λεχωνίων, Αγριάς και Ν. Αγχιάλου, ενώ οι μαθητές από Ν. Αγχίαλο, Αϊδίνι, Σούρπη, Μικροθήβες, Αμαλιάπολη, Αχίλλειο, Πτελεό, Αγ. Θεοδώρους και Βρύναινα που φοιτούν στο 1ο ΕΠΑΛ, έφυγαν νωρίτερα, προκειμένου να μπορέσουν να επιστρέψουν ασφαλώς στα σπίτια τους.

Σήμερα, νωρίς το πρωί, οι δήμαρχοι θα εκτιμήσουν την καιρική κατάσταση και θα αποφασίσουν αν και ποια σχολεία θα λειτουργήσουν.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου