ΤΟΠΙΚΑ

Πρόταση γάμου σε μάθημα γυμναστικής στο Gym Way

πρόταση-γάμου-σε-μάθημα-γυμναστικής-σ-175620

Ο γυμναστής Βαγγέλης Κουλουρίζος έκανε πρόταση στην εκλεκτή της καρδιάς του με την οποία σήμερα αρραβωνιάζονται

Μια ξεχωριστή πρόταση γάμου που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη όχι μόνο στο μελλοντικό ζευγάρι αλλά και σε δεκάδες ακόμη Βολιώτες, έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα, στο γυμναστήριο Gym Way. Ο γυμναστής του τμήματος body pump, Βαγγέλης Κουλουρίζος έκανε γονυπετής πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, που του απάντησε με το πολυπόθητο «ναι».

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Ηταν την ώρα του μαθήματος body pump, όταν ο Βαγγέλης Κουλουρίζος, άφησε κάτω την μπάρα με τα βάρη και είπε στους αθλούμενους ότι θέλει να τους ανακοινώσει κάτι. «Φέτος συμπληρώνω τέσσερα χρόνια ως γυμναστής στο Gym Way. Νιώθω τους ανθρώπους του γυμναστηρίου ως οικογένειά μου. Εδώ γνώρισα και τον έρωτα της ζωής μου», είπε και γονάτισε μπροστά στην καλή του, Αρετή Κασιάρα, που παρακολουθούσε το μάθημά του αθλούμενη στην πρώτη γραμμή.

Εβγαλε από την τσέπη της φόρμας του ένα μονόπετρο και της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του. «Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;», είπε μπροστά σε όλους τους αθλούμενους του τμήματος. «Ναι», απάντησε ξαφνιασμένη αλλά συγκινημένη η Αρετή Κασιάρα. Ολο το τμήμα ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Την πρωτότυπη πρόταση γάμου έζησαν οι ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου Βάσω Φυτιλή και Αποστόλης Κοσμάς, η κόρη τους Κέλυ Κοσμά αλλά και το προσωπικό του γυμναστηρίου. Μάρτυρες της ευτυχισμένης στιγμής έγιναν επίσης αθλούμενοι από το τμήμα pilates αλλά και από την αίθουσα των οργάνων, που ειδοποιήθηκαν για το ευτυχές γεγονός. Στο ζευγάρι η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου Βάσω Φυτιλή άνοιξε σαμπάνια, ενώ σε όλους τους αθλούμενους προσφέρθηκε κρασί.

Το κλίμα φορτίστηκε συγκινησιακά… «Γνώρισα την Αρετή μέσα στο γυμναστήριο. Τους ιδιοκτήτες νιώθω δεύτερη οικογένειά μου», ανέφερε ο Βαγγέλης Κουλουρίζος.

Σήμερα, το ζευγάρι αρραβωνιάζεται. Κουμπάρα στο γάμο που αναμένεται σύντομα θα είναι η Κέλυ Κοσμά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου