ΤΟΠΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι 1.500 και μίας θέσεων στο Βόλο

χριστουγεννιάτικο-τραπέζι-1-500-και-μίας-177838

Στήνουν δήμος Βόλου και καταστηματάρχες

Μία πολυψησταριά για να μπουν στα κάρβουνα πανσέτες και σουβλάκια, ένας μεγάλος μπουφές με εδέσματα, αλλά και πίτσες και σπιτικές πίτες, χυμούς, αναψυκτικά, 2.000 μπύρες και 500 κιλά λευκό και κόκκινο κρασί… Απ’ όλα θα έχει το γιορτινό τραπέζι των 1.500 και μία θέσεων που στρώνουν από κοινού δήμος Βόλου και Σύλλογος Ιδιοκτητών Καφετεριών, Μπαρ, Αναψυκτηρίων και Εστίασης Μαγνησίας.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Το γιορτινό τραπέζι μήκους 60 μέτρων θα στηθεί στην Ερμού μπροστά από το προαύλιο του Αγίου Νικολάου. Οσοι πολίτες βρεθούν στο κέντρο του Βόλου, από τις 7 σήμερα το απόγευμα, θα γευτούν δωρεάν τα εδέσματα που θα υπάρχουν στον μπουφέ.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που επαναλαμβάνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με μπροστάρηδες καταστηματάρχες και επιχειρήσεις της πόλης, που καλούν τους δημότες να γιορτάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα. Θέση στο τραπέζι της αγάπης και αλληλεγγύης, θα έχουν και οι μικροί δημότες στους οποίους εκτός από εδέσματα θα προσφερθούν και μπαλόνια και ροφήματα.

Στο στήσιμο του μπουφέ αλλά και στο σερβίρισμα των πιάτων θα συμμετέχουν εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων αλλά και της Λέσχης Εθελοντών Βατραχανθρώπων Κεντρικής Ελλάδος.

Κι επειδή γιορτή χωρίς μουσική δεν νοείται, το μουσικό πρόγραμμα έχει αναλάβει η Λαϊκή Ορχήστρα «Διπλοπενιές» με μαέστρο το Χρήστο Σταμούλη και τραγούδι από τους Θωμά Σκοτίδα και Κωνσταντίνο Σταμούλη και άλλους καλλιτέχνες που καθημερινά προστίθενται για να δώσουν στιγμές χαράς σε όλους τους δημότες.

Παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσουν η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού και ο Σύλλογος για τη διάδοση της ελληνικής παράδοσης Κάτω Λεχωνίων.

Στο στρώσιμο του τραπεζιού συμμετέχουν ντόπιες επιχειρήσεις κι όχι μόνο ως χορηγοί: Επιμελητήριο Μαγνησίας, Χούτος catering, Οινοποιείο «Δήμητρα», Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Coca Cola, Jacob’s, ΕΨΑ, Πίτσα Fan, Χωριάτικο, Γεωργάκος Μάρκετ, Makro Market, Αχιλλέας Μπέος, Γιάννης Γρηγορίου, Θεολόγης Σούγγαργης, Κώστας και Θέμης Καλαμποκάς, Δημήτρης Παγώνης, Εμμανουήλ Καλλίκος, Ευάγγελος Δεβριάδης, Λευτέρης Γαϊτανίδης, Μελίνι, Μπαλόνι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου