Ετοιμάζουν δημοτική ομάδα των «έξι»

Τελευταία ενημέρωση: 2015-10-23, 10:32:27
Ετοιμάζουν δημοτική ομάδα των «έξι»

Νέα δημοτική ομάδα των έξι, ετοιμάζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι των «Δρόμων Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», κ.κ. Ελένη Μεϊκοπούλου- Ανδρέου, Ιάσονας Αποστολάκης, Κων. Γαργάλας, Ματθαίος Δραμητινός, Φωτεινή Κοκκινάκη και Γιάννης Μολοχίδης, οι οποίοι με δημόσια επιστολή τους το περασμένο Σάββατο ανακοίνωσαν τη μαζική ανεξαρτητοποίησή τους.

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης των έξι δεν έχει παραληφθεί από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, σε αντίθεση με την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Νίκου Κανελλή και την επιστολή παραίτησης του Αλέξανδρου Δούρα, που θα αναγνωστούν και επίσημα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα, στις έξι το απόγευμα.

Πιθανότατα η γνωστοποίηση της μαζικής ανεξαρτητοποίησης θα γίνει αυτές τις ημέρες. Προς το παρόν, οι έξι συμμετέχουν κανονικά ως εκπρόσωποι της παράταξης στις επιτροπές του δήμου Βόλου όπου έχουν οριστεί.
Χθες, οι κ.κ. Κ. Γαργάλας και Ματθαίος Δραμητινός, έδωσαν το παρών στην επιτροπή ποιότητας ζωής.

Ωστόσο μετά την επίσημη ανεξαρτητοποίησή τους, ο επικεφαλής της ομάδας την οποία θα απαρτίζει μόνος του, Μαργαρίτης Πατσιαντάς, θα πρέπει να είναι εκείνος που θα καλύψει όλες τις θέσεις της αντιπολίτευσης σε επιτροπές και διοικητικά συμβούλια όπου συμμετέχουν σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας. Κι αυτό γιατί ο νέος δημοτικός σύμβουλος που θα καλύψει την κενή θέση του κ. Δούρα, πιθανότατα θα ανεξαρτητοποιηθεί.

Μάλιστα οι έξι, εκτός από νέα δημοτική ομάδα με βάση τις αρχές που διακηρύχθηκαν από τους «Δρόμους Συνεργασίας» αναφέρουν ότι θα διεκδικήσουν ως ομάδα, θέση στις επιτροπές και τα διοικητικά συμβούλια οργανισμών και επιχειρήσεων του δήμου, όπου προβλέπεται κατά τη διενέργεια των δημαιρεσιών.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=